Lehti: Pep Guardiola Juventuksen ykköstoive uudeksi manageriksi

3:08
Juventus erotti Maurizio Sarrin joukkueen pudottua Mestarien liigasta.

Juventus erotti lauantaina päävalmentajansa Maurizio Sarrin vain kaksi viikkoa joukkueen Serie A -mestaruuden jälkeen. Seuran ykköstoive miehistön uudeksi käskyttäjäksi on Manchester Cityn huippumanageri Pep Guardiola, kertoo englantilaislehti The Telegraph.

Guardiola, 49, on Juventuksen ykköstoive joukkueen uudeksi päävalmentajaksi. Manchester City ei kuitenkaan halua päästää espanjalaisluotsia lähtemään, varsinkaan seuran Mestarien liiga -pannan kaaduttua viime kuussa.

Guardiola on itse sanonut valmentavansa Cityä hänen nykyisen sopimuksensa loppuun saakka. Diili ulottuu vuoteen 2021. Barcelonan ja Bayern Münchenin entinen manageri voisi kuitenkin olla kiinnostunut Juventuksen valmentamisesta, sillä hän ei ole vielä aiemmin työskennellyt italialaisella maaperällä.

Jos Guardiola ilmoittaa kuitenkin olevansa tyytyväinen Manchester Cityssä, kääntää Juventus katseensa muihin vaihtoehtoihin. Tottenhamin entinen manageri Mauricio Pochettino ja Juventuksesta kesällä 2019 lähtenyt Max Allegri olisivat kumpikin saatavilla saman tien.

Lazion Serie A:n neljännelle sijalle ja Mestarien liigaan johdattanut Simone Inzaghi, sekä Real Madridin mestarivalmentaja Zinédine Zidane ovat myös vahvasti yhdistettynä Juventukseen.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja