Lehti: Neymar kieltäytyi 100 miljoonan euron tarjouksesta – peli PSG:n ja Barcelonan välillä kuumenee

Jalkapallotähti Neymar on kieltäytynyt PSG:n 100 miljoonan euron bonuksesta, jolla pariisilaisseura houkutteli häntä pysymään Ranskassa, kertoo espanjalaislehti Mundo Deportivo.

PSG tarjosi Neymarille Mundo Deportivon mukaan 100 miljoonan euron bonusta, jotta brassi jatkaisi seuran riveissä samoin sopimusehdoin kuin aiemminkin. Hyökkääjätaituri kuitenkin kieltäytyi tästä, koska hän haluaa palata FC Barcelonaan.

Neymar on Mundo Deportivon mukaan valmis puolittamaan palkkansa siitä, mitä hän saa PSG:ltä, jotta hän pytyisi pelaamaan Barcelonassa.

Neymarin vuosipalkka on useiden lähteiden mukaan hiukan vajaat 40 miljoonaa euroa. Jos Qatarin pankkijätti QNB:ltä tulevat lisät lasketaan mukaan, Neymar tienaa Mundo Deportivon mukaan yli 50 miljoonaa euoa vuodessa.

Ranska päätti koronaviruspandemian aikana liigakautensa, ja mestaruuden voitti jälleen Neymarin edustama PSG. Neymar on harjoitellut viime ajat kotimaassaan Brasiliassa, ja hän odottelee Mundo Deportivon mukaan Barcelonan suunnitelmien selkenemistä.

Neymar edusti Barcelonaa vuodet 2013–17, kunnes hän siirtyi PSG:hen viisivuotisella sopimuksella. Siirtosumma oli ennätykselliset 222 miljoonaa euroa.

Lue myös:

    Uusimmat