Mainos

Lehdet: Diili-kilpailija haastaa Trumpin oikeuteen kunnianloukkauksesta

Kuohunta Yhdysvaltain tulevan presidentin Donald Trumpin ympärillä ei laannu. Viime yönä Trump haastettiin oikeuteen, tällä kertaa kunnianloukkauksesta, kertoo muun muassa brittilehti Independent.  

Syytteen mukaan Trump valehteli kiistettyään yhdysvaltalaisnaisen aiemmat syytökset, joiden mukaan Trump yritti ahdistella naista seksuaalisesti vuonna 2007.   

Trumpin juontamassa Diili-ohjelmassa takavuosina kilpaillut Summer Zervos oli yksi yli kymmenestä naisesta, jotka viime syksynä syyttivät Trumpin ahdistelleen heitä menneiden vuosien aikana. Trump kiisti syytökset ja uhkasi haastaa kaikki häntä syyttäneet naiset oikeuteen marraskuun presidentinvaalien jälkeen. Toistaiseksi uhkaus on jäänyt uhkaukseksi.  

Zervos ei kuitenkaan halunnut jättää asiaa tähän.  

– Trump on valehtelija ja naisvihaaja, joka on pilannut ja halventanut Zervosia valheellisilla lausunnoillaan hänestä, syytteessä kirjoitetaan.  

Oikeusjutusta kertoi naisen asianajaja Gloria Allred Los Angelesissa pidetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa mukana oli myös Trumpia ahdistelusta syyttävä Zervos.

Asianajajan mukaan Zervos läpäisi valheenpaljastustestin kertoessa syytöksistään Trumpia kohtaan.


Juttua ja otsikkoa korjattu klo 8:42: Nainen haastaa Trumpin oikeuteen kunnianloukkauksesta, ei seksuaalisesta ahdistelusta


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.