Legendaarinen supermalli Cindy Crawford 50 vuotta – katso kuvat upean uran varrelta!

Cindy Crawford on yhä viisikymppisenäkin upea ilmestys. Legendaarinen malli on nähty vuosien varrella niin Playboyn kannessa kuin huippumerkkien näytösmallina. 

Vuonna 1966 syntynyt yhdysvaltalainen Cindy Crawford aloitti mallin uransa jo 15 vuoden ikäisenä, mutta maailmanmaineeseen hän nousi 90-luvun alussa.

Crawfordin 30 vuoden uran aikana hänet on nähty yli 600 lehden kannessa ja mallintyöt poikivat myös lukuisia tv-rooleja. Vuonna 1995 Forbes nimesi Crawfordin maailman parhaiten tienaavaksi malliksi. 

Crawford yhdessä Claudia Schifferin kanssa vuonna 1994. Jos kuva ei näy, katso se täältä

Huippumalli oli naimisissa Hollywood-näyttelijä Richard Geren kanssa vuosina 1991–1995.

Crawford meni uudelleen naimisiin niin ikään mallina työskennelleen Rande Gerberin kanssa. Parilla on kaksi yhteistä lasta, vuonna 1999 syntynyt Presley Walker ja vuonna 2001 syntynyt tytär, Kaia Jordan

Crawford lopetti aktiivisen mallin uransa vuonna 2000, mutta tekee yhä satunnaisesti mallin töitä. Hän kirjoitti hiljattain Instagramissa, että puheet eläköitymisestä on nykyään perheen keskeinen vitsi. 

– Joka vuosi kerron lapsilleni, että jään eläkkeelle. Se on jatkuvasti vitsailun kohteena perheessämme. Ja joka vuosi uusia mahdollisuuksia ilmestyy jostain. On totta, että haluan suunnata energiaa liike-elämään, perheeseen ja ystäviin, mutta olen rakastanut muotialaa jo 30 vuotta. Jos jotain se aika on opettanut, niin sen, ettei koskaan pidä sanoa ei koskaan, hän kirjoittaa. 

Hän on myöntänyt avoimesti käyttävänsä säännöllisesti Botoxia ja tavanneensa pastiikkakirurgin ensimmäisen kerran jo 28-vuotiaana.

Crawford on yhä 50-vuotiaanakin kahdehdittavan hyvässä kunnossa. Hän lomailee parhaillaan Saint-Barthélemyn saarella yhdessä miehensä kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat