Legendaarinen Paint pysyy Windows 10:n osana

Paint pysyy osana Windows 10 -käyttöjärjestelmää toistaiseksi, Microsoft vahvistaa Twitterissä. Suunnitelmat Paintin korvaamisesta vaikuttavat perutun.

Microsoft on jo pidemmän aikaa vihjaillut, että ikivanha kuvankäsittelyohjelma Paint olisi pian poistumassa Windows 10:n oletussovellusten joukosta ja päätymässä Windows-kauppaan lataajia odottamaan. Nyt Microsoft on kuitenkin pyörtänyt päänsä, yhtiön työntekijä Brandon LeBlanc vahvistaa. Alun perin Microsoft suunnitteli korvaavansa Paintin rahtusen kehittyneemmällä Paint 3D -sovelluksella.

Viime aikoina Microsoft on kuopannut muitakin uudistusmielessä tehtäviä muutoksiaan. Hiljattain yhtiö kertoi peruvansa runsaasti myöhästyneen Sets-uudistuksen näillä näkymin kokonaan.

Paint on ollut osa Windowsia käyttöjärjestelmän ensiaskelista alkaen ja noussut legendaariseen asemaan helppokäyttöisyytensä vuoksi. Nyt sen ystävät saavat huokaista helpotuksesta, sillä Paint pysyy osana Windows 10:ä ”toistaiseksi”.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.