Legendaarinen NHL-tappelija toimi musiikin supertähden suojelijana hämmentävässä uima-allasepisodissa

Kaikkien aikojen kolmanneksi eniten urallaan NHL:ssä jäähyminuutteja kerännyt Tie Domi toimi musiikkilegenda Jay-Z:n suojelijana baseballissa loistaneen Alex Rodriguezin syntymäpäivillä.

Rodriguez kertoi tapahtuneesta The Corp -podcastissaan, jossa Domi oli vieraana. 

– Se tapahtui 34-vuotissyntymäpäivilläni, jossa koko joukkue ja sen johto oli paikalla. Meillä oli seuraavana päivänä peli. Keskiyön tienoilla joku hyppäsi uima-altaaseen. Sen jälkeen minä hyppäsin altaaseen. Lopulta altaassa oli sata ihmistä ja ainoastaan kaksi vierasta kuivina, Rodriguez kertoo.

– Toinen oli Jay-Z ja toinen Tie Domi, joka suojeli häntä. Jay-Z kuvitteli, että hän olisi Mark Messier tai jotain sen suuntaista. Hän sanoi, että älä päästä ketään lähellesi. Domi vastasi, että luota minuun, kukaan ei pääse lähelleni. Eikä kukaan päässyt, Rodriguez jatkaa.

Messier oli yksi pelaajista, joita Domi suojeli kaukalossa uransa aikana. Teemu Selänne pääsi myös kokemaan saman. 

– Sieltä yritettiin koko ajan hiipiä Jay-Z:n luokse ja silloin hän tuli luokseni, laittoi kätensä ympärilleni ja poltti sikaria, Domi sanoo.

Rodriguez kertoo, että joka kerta nähdessään Jay-Z:n, hän kysyy, että kuinka Domi voi. Rodriguez kiittää Domia siitä, että hän auttoi New York Yankeesia pysymään joukkueena ja voittamaan mestaruuden.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja