Legendaarinen Leidit lavalla tekee paluun – drag-esiintyjät laulavat kappaleet itse

Drag-leidit palaavat lavoille.

Pola Ivanka,Sheila,NikoLa ja Jayden Mars herättävät Leidit lavalla -esityksen uudelleen henkiin. Tammikuun 24. päivä Aleksanterin teatterissa ensi-iltansa saava Drag-leidit lavalla on neljän suomalaisen drag-viihteen ammattilaisen loihtima livekonsertti, kerrotaan tiedotteessa.

Konsertin päätähtinä loistavat Lea Laven, Marion, Katri Helena ja Paula Koivuniemi, jotka tarjoavat yleisölle suurimmat hittinsä yhdessä ja erikseen. Illan aikana lavalla vierailevat myös mm. Kaija Koo, Eini, LauraVoutilainen,Jenni Vartiainen, Alma ja monet muut kotimaiset artistit.

Tiedotteen mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun useamman drag-esiintyjän käsikirjoitettu konsertti toteutetaan niin, että esiintyjät laulavat kappaleet itse livenä. Drag-leidit esiintyvät tammikuussa Helsingissä ja toukokuussa Kuopiossa.

Leidien konserttivalmisteluja on mahdollista seurata myös Production Housen tuottaman viisiosaisen Drag-leidit –dokumenttisarjan avulla. Ohjelman neljä ensimmäistä jaksoa tulee katsottavaksi Yle Areenaan maanantaina 21.1. Viides jako on katsottavissa 28.1.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja