Legendaarinen elokuvasarja saa jatkoa – Beverly Hills kyttä tekee paluun Netflixissä

Yksi 1980-luvun tunnetuimmista elokuvahahmoista, Axel Foley, palaa Beverly Hillsin kytäksi.

Räävittömillä stand up -esityksillään julkisuuteen noussut näyttelijätähti Eddie Murphy on taas kuuma nimi Hollywoodissa. Tuoreessa Dolemite Is My Name -elokuvassa loistaneelle Murphylle povataan Oscar-ehdokkuutta roolisuorituksestaan. Ensimmäisen hän sai elokuvasta Dreamgirls (2006).

Nyt Netflix-suoratoistopalvelu on ilmoittanut, että järjestyksessään neljäs Beverly Hills kyttä on tuloillaan. Viimeisin eli Beverly Hills kyttä III näki päivänvalon 25 vuotta sitten.

Deadline-verkkosivuston mukaan elokuvasarjaa on yritetty käynnistää uudelleen useita kertoja. Kuuluisan elokuvasarjan levitysoikeudet omistava Paramount-elokuvastudio on nyt tehnyt lisenssisopimuksen Netflixin kanssa uudesta Beverly Hills kyttä -elokuvasta. Eddie Murphy palaa Axel Foleyksi, Beverly Hillsin viileimmäksi kytäksi.

Kuuluisa televisio- ja elokuvatuottaja Jerry Bruckheimer (Armageddon, Pearl Harbor) tuottaa elokuvan. Hän toimi myös elokuvasarjan kahden ensimmäisen elokuvan tuottajana.

Uusimman Beverly Hills kytän markkinoinnista voi tulla hankalaa, koska edellisestä osasta on vierähtänyt jo tovi. Monet suuret elokuvastudiot ovat olleet rahallisissa vaikeuksissa viime aikoina. Paramount ei ole poikkeus. Studion suursatsaus Terminator: Dark Fate (2019) on ollut pettymys lippukassoilla. Netflixin maailmanlaajuinen suosio antaa hyvän lähtökohdan Axel Foleyn paluulle.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja