Lea Laven jätti sokerin ja laihtui yli kymmenen kiloa – ”Vedin pullaa ja karkkia kaksin käsin”

20:58

Iskelmälaulaja Lea Laven kertoi Hyvää Elämää -ohjelmassa päätöksestään jättää sokeri pois ruokavaliosta.

Lea Laven paljasti aiemmin Apu-lehden haastattelussa laihtuneensa kymmenen kiloa sen jälkeen, kun hän alkuvuodesta luopui sokerisista herkuista. Laven tunnustaa olleensa sokerihiiri ja addiktoitunut makeaan.

– Pullaa tuli syötyä useita kappaleita päivässä. Sokerin pois jättäminen ei siis ollut kohdallani mitään pientä – söin sitä todella isoja määriä, vedin karkkia ja pullaa kaksin käsin. Se oli aikamoinen muutos kyllä, Laven kertoi lähetyksessä.

– Siitä tuli sellainen aivan ihana hyvän olon tunne vähäksi aikaa, kunnes se sitten muuttui aivan päinvastaiseksi. Aina tuli katumuksen puuska, kun ei siinä mitään kohtuutta ollut, Laven kuvailee herkutteluaan.

Lavenin mielestä hänelle on helpompi olla kokonaan ilman sokeria kuin ottaa sitä vähän – hedelmiä hän tosin syö edelleen. Painonpudotusta Laven ei koe tarpeen jatkaa.

– Tällä hetkellä ajatus on, että jos koittaisi pysyä näissä. Voin oikein hyvin ja olen jo sen verran vanha, että voin itse päättää, miltä näytän, Laven kommentoi.

Mitä Lea Laven ajattelee julkisuudesta? Millaista arkea hän viettää? Entä katuuko hän jotakin elämässään? Katso video ylhäältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja