Lauri Markkasen pisteet kutistuivat entisestään – Chicago Bulls syöksykierteessä

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls on hävinnyt kotonaan Indiana Pacersille 105–116. Tappio oli Bullsille kuudes peräkkäinen.

Bullsin Zach LaVine heitti ottelussa peräti 43 pistettä ja kahmi kuusi levypalloa. LaVine ylitti 40 pistettä toisen kerran tällä kaudella.

Lauri Markkanen joutui tyytymään 11 pisteeseen ja viiteen levypallon. Hän pelasi 34 minuuttia. Markkanen pääsi edellisen kerran yli 20 pisteen saaliiseen Dallasia vastaan aiemmin tällä viikolla pelatussa ottelussa. Edellisessä ottelussa New Orleansia vastaan Markkanen heitti 14 pistettä.

Bulls aloitti ottelun hyvin ja oli enimmillään kuuden pisteen johtoasemassa ensimmäisellä neljänneksellä. Joukkue kuitenkin menetti asemansa eikä mennyt enää ottelussa johtoon. Chicago Tribune kertoo, että Bulls tykitti kolmannella neljänneksellä kolmen pisteen heittoja. Zach LaVine onnistui kolmen pisteen heitossa neljä kertaa peräjälkeen ja joukkuetoveri Coby White kolme kertaa. Bulls tuli kolmannella neljänneksellä kahden pisteen päähän tilanteeseen 74–72 mutta ei päässyt ohi.

Chicago on NBA:n itälohkossa 12:ntena ja Indiana kuudentena. Pacers on voittanut viidestä viimeisimmästä ottelusta kaksi ja hävinnyt kolme.

Lue myös:

    Uusimmat