Lauri Markkanen pelasi 21 minuuttia – pistemäärä oli karu

Koripalloliiga NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bullsin tappioputkelle ei näy loppua. Bulls otti nyt jo viidennen peräkkäisen tappionsa, kun vierasjoukkue Memphis Grizzlies voitti Chicagon pistein 126–115. Grizzlies vei voiton myös joukkueiden edellisessä kohtaamisessa aiemmin tällä viikolla.

Ottelun alkupuoliskolla tilanne oli tasainen. Sekä ensimmäinen että toinen erä päättyivät tasapistein, mutta Memphis puski johtoon kolmannessa erässä.

Koko ottelun paras pistemies oli Memphisin paidassa pelaava Dillon Brooks, joka onnistui 19 yrittämästään heitosta 12:ssa. Brooks teki joukkueelleen yhteensä 32 pistettä.

Chicagon puolelta eniten pisteitä kartutti Coby White. Vajaat 33 ja puoli minuuttia parketilla ollut White upotti ottelun aikana 27 pistettä.

Markkanen upotti vain yhden korin

Chicago pelasi Memphisiä vastaan ilman parasta pistemiestään Zach LaVinea, joka on asetettu NBA:n koronaprotokollalistalle.

Bullsin suomalaispelaaja Markkanen on puolestaan pelannut viime aikoina avausviisikon ulkopuolella. Chicagon tappioputken aiempien neljän pelin aikana Markkasen on onnistunut tehdä yhteensä vain 19 pistettä.

Tuoreessa kohtaamisessa Memphisiä vastaan suomalainen oli kentällä noin 21 minuutin ajan ja upotti yhden kolmosen. Yhteensä hän yritti saada palloa koriin seitsemän kertaa. Heitoista kuusi oli kolmosyrityksiä.

Kolmen pisteensä lisäksi Markkanen antoi neljä koriin johtanutta syöttöä ja otti viisi levypalloa.

Bulls isännöi seuraavaksi Cleveland Cavaliersia.