Lauri Markkasen inttipäätös sai Kalervo Kummolan avautumaan – kiekkopomo sohaisi myös toisaalle: "Onkohan miehellä mitään näyttöjä?"

Lauri Markkanen kahmaisemassa arvostetun NBA-palkinnon – näin sensaatiomaista suomalaisen kehitys on ollut 2:10
Lauri Markkanen kahmaisemassa arvostetun NBA-palkinnon – näin sensaatiomaista suomalaisen kehitys on ollut.

Suomalaisen jääkiekon voimahahmo Kalervo Kummola on jakanut kiitosta yli lajirajojen kuultuaan NBA-tähti Lauri Markkasen päätöksestä astua asepalvelukseen. 

– Se on pakollista. Meidän täytyy tehdä se, mutta samalla olemme ylpeitä siitä. Palveluksen suorittaminen asettaa mielestäni esimerkin. Olen varma, että pystyn suorittamaan sen siten, ettei sillä ole vaikutusta ensi kauden valmistautumiseen, Markkanen sanoi ESPN:lle. 

Kummola jakaa Markkasen arvomaailman. 

– Lauri Markkanen on hieno esimerkki niin nuorille urheilijoille kuin muillekin siitä, miten varusmiespalvelu pitää hoitaa, Kummola kehuu Twitterissä

Samassa julkaisussa Kummola otti kuitenkin kantaa myös maastohiihtovalmentaja Matias Strandvallin kommentteihin armeijasta. Strandvallin mukaan asepalvelus on myrkkyä hiihtolupauksille.

Entisen maajoukkuehiihtäjän nykyinen valmennettava Alexander Ståhlberg kertoikin vuonna 2021 valitsevansa siviilipalveluksen. 

– Onkohan miehellä mitään näyttöjä? Kummola kysyi Strandvallin näkemyksiin liittyen. 

Lue myös:

    Uusimmat