Lauri Markkasen elämäntyyli yllättää ja Anna Puu purkaa eroaan – Maria Veitola kuulee suosikkiohjelmassa yllättäviä tarinoita

Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uusi tuotantokausi alkaa alkuvuodesta ja ohjelmassa on jälleen luvassa mielenkiintoisia käänteitä.

Kultaisella Venlalla kahdesti palkittu ja juuri kolmannen kerran ehdolle valittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen henkilöiden koteihin keskelle heidän elämäänsä ja arkeaan. 

Ovensa ja mielenmaisemansa Marialle avaavat tällä kertaa Aira Samulin, Lauri Markkanen, Kaija Koo, Jorma Uotinen, Tuukka ja Olga Temonen, Li Andersson, Pia Lamberg, Anna Puu ja Tiina Jylhä.

Lauri Markkanen

Chicagossa Marian ottaa vastaan Suomen menestynein koripalloilija perheineen. Ekologisesta miljonääriperheestä löytyy yksi pahe, lenkkitossut, mutta muuten koripallotähden elämäntyyli rapakon toisella puolen yllättää.

Anna Puu

Myös Suomen menestyneimpiin muusikoihin kuuluva Anna Puu kutsuu Marian yökyläilemään Helsinkiin. Yhdessä kaksikko puhuu eroamisesta, lapsista ja menestyksestä, sekä haravoi lehtiä talven alta.

Jorma Uotinen

Upean Jorman koti takaa Marialle hulppeat puitteet yökyläilyyn. Tarjolla on samppanjaa ja croissantteja ja keskustelussa sivutaan rakkauden monia muotoja. Tavataan myös Helena Lindgren.

Kaija Koo

Upea Kaija Koo ottaa Marian mukaan työpäiväänsä ja vie hänet lopuksi mökilleen, jossa tanssitaan villi tulitanssi ja puhutaan menestyneen naisen mahdollisuuksista löytää rakkautta.

Antti Rinne

SDP:n puheenjohtaja ja lakkojääränä tunnettu Rinne kutsuu Marian Mäntsälään hänen ja Heta-vaimon kotiin. Sohvaperunoiden katselun lomassa käydään läpi perheen ja työn yhdistämistä ja isyyden haasteita.

Aira Samulin

Maria pakkaa laukkunsa ja suuntaa Hyrsylänmutkaan kyläilemään legendaarisen Aira Samulinin luona. Vasta aivoverenvuodosta toipuneen Samulinin luona nukutaan sarjan historian pisimmät yöunet ja syvennytään suuriin kysymyksiin.

Li Andersson

Maria yöpyy Vasemmistoliiton puheenjohtajan luona Turussa. Seurueeseen liittyy myös Anderssonin paras ystävä ja yhdessä saunotaan, puhutaan rakkaudesta ja osallistutaan sisällissodan muistotilaisuuteen Turun tuomiokirkossa.

Tiina Jylhä

Maria lähtee merimatkalle Tallinnaan ja majoittuu Tiina Jylhän luksuskartanoon. Tiinan ja hänen miehensä Tapen kanssa käydään läpi Marian treeniohjelmaa, kauneusvirheitä ja asennetaan kokolattiamatto.

Tuukka ja Olga Temonen

Elokuvaimperiumia rakentava pari kutsuu Marian yökylään tilalleen, jossa sulassa sovussa juoksentelevat niin lapset, hevoset kuin kanatkin. Luvassa on keskustelua sijaisperheistä ja lööpeistä sekä paljon pullataikinaa.

Pia Lamberg

Maria yökyläilee Santa Monicassa, missä kruunustaan luopunut Miss Suomi 2011, Pia Lamberg, elättää itsensä mallintöillä, fitneksellä ja villasukilla. Edessä on vierailu ulkonäkökeskeiseen kulttuuriin ja kovan työn ytimeen.

MTV3-kanavalla torstaina 24.1. klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat