Tässä ovat uudet Yökylässä Maria Veitola -ohjelman tähdet! Mukana muun muassa Sara Sieppi ja Pyry Soiri

Yökylässä Maria Veitola palaa MTV:lle torstaina 8.2. Yhdeksäs tuotantokausi käynnistyy Erika Vikmanin jaksolla.

Yökyläkassi on pakattu ja Maria Veitola on valmis nukahtamaan jälleen uusissa vieraspedeissä. 

Ovensa yökyläilylle avaavat tällä kaudella Erika Vikman, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö, Anna ja Arppa Airola, Dome Karukoski, Sara Sieppi ja Pyry Soiri, Outi Mäenpää ja Juha Ruusuvuori, Joel Pohjanpalo, Mira Luoti, Sami Sykkö ja Mika ja Kirsi Aaltola.

Luvassa on syksyisiä maisemia sekä erilaisia tarinoita päähenkilöidemme elämän varrelta. Tunnelmat vaihtelevat naurusta herkkiin hetkiin.

On aina yhtä jännittävää ja ihanaa pakata yökyläkassi ja lähteä tutustumaan uusiin ihmisiin ja heidän elämäntapoihin, Maria Veitola kertoo.

1/10: Maria yökyläilee Erika Vikmanin ensimmäisessä omassa kodissa. Erika vie Marian Mökkitie Recordsin studiolle hakemaan suuntaviivoja uudelle biisille. Ensimmäisen päivän aikana tehdään kirppislöytöjä ja opetellaan ruuanlaittoa. Keskusteluissa pureudutaan rakkauteen ja Erika kertoo Marialle kokemuksiaan paniikkikohtauksista sekä loppuun palamisesta. Aamulla ihastellaan Erikan esiintymisvaatteita ja Maria pääsee malliksi.  

2/10: Maria on saanut kutsun Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön luo. Vierailun aikana Maria pääsee klapihommiin sekä vuoden ensimmäiselle kylmäuinnille. Kolmikko juttelee parin pitkästä ja rohkeasta urasta, selviytymisgeenistä ja ikääntymisestä. Sirpa kertoo Marialle itsekriittisyydestään ja he pohtivat yhdessä mistä viisikymppisenä unelmoidaan. Aamulla Jukka kertoo pahoinpitelystään. 

3/10: Maria tekee ensimmäisen yökyläilynsä sisarusten luona. Anna ja Arppa Airolan luona Loviisassa odottaa juuri tapetoitu huone, jammailut sekä Yatzy-pelit. Vierailun aikana keskustellaan Aikuisista sekä biisinkirjoituksesta ja pohditaan yhdessä työn ja vapaa-ajan balanssia. Maria tapaa myös sisarusten kumppanit ja saa kuulla millaista oli kasvaa heidän lapsuudenkodissansa Kokkolassa.  

Yökylässä Maria Veitola alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla to 8.2. klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon. Ekstrapitkät jaksot vain MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat