Suomalaisjulkkikset avaavat kotiensa ovet televisiokameroille – nämä tähdet nähdään Yökylässä Maria Veitola -ohjelman uudella kaudella!

Kolmesti Kultaisella Venlalla palkittu Yökylässä Maria Veitola suuntaa jälleen tunnettujen suomalaisten koteihin keskelle heidän elämäänsä.

Ovensa ja mielenmaisemansa Maria Veitolalle suosikkiohjelmassa tänä syksynä avaavat Linda Lampenius, Pyhimys, Miina Äkkijyrkkä, Tuure Boelius, Remu Aaltonen, Mikko Leppilampi, Sikke Sumari, Leo-Pekka Tähti, Anne Kukkohovi ja Sofi Oksanen

Suomalaistähdistä paljastuu yllättäviä puolia, kun keskusteluissa paneudutaan muun muassa musiikkipiirien raadollisuuteen, nuoruuteen, seurusteluun ja parisuhteisiin sekä elämän isoihin käänteisiin.

Heidän luonaan Maria Veitola yöpyy uudella kaudella:

Linda Lampenius

Maria tapaa Lindan ja tämän perheen Tukholman vauraimmalla asuinalueella Brommassa. Linda kertoo vuosistaan Amerikassa, elämästään Playboy-kartanossa sekä paljastaa syömishäiriönsä todelliset syyt.

Pyhimys

Suomen rapkuningas Pyhimys eli Mikko Kuoppala majoittaa Marian kotiinsa, jossa hän elää unelmaansa perheenisänä. Seinäkiipeilyn ja grillauksen lomassa puhutaan musiikkipiirien raadollisuudesta ja kuullaan, miksi Mikon vaimon nimi on nykyään Mustikka.

Miina Äkkijyrkkä

Maria yöpyy taitelija Miina Äkkijyrkän maatilalla, jossa lehmäteoksia rakennetaan autonromuista. Ruoaksi kokataan kyyttöä ja naku-uinnit piristävät kesäpäivää. Talo on sisustettu niin, että vessanpönttö löytyy jokaisen sängyn vierestä.

Tuure Boelius

Nuorisoidoli Tuure Boeliuksen pieni yksiö luo täydelliset puitteet rohkeille keskusteluille nuoruudesta ja itsetuhon ihannoinnista. Yhdessä Marian kanssa tehdään myös tube-video, joka yltyy turpasaunaksi.

Remu Aaltonen

Rocklegenda Remu puhuu kuin papupata, kunnes hiljenee kuuntelemaan kukkien laulua yhdessä Enkelin kanssa. Luvassa on keijukaisoopperan käsikirjoittamista, vaahtokylpyjä ja lääkärintarkastus.

Mikko Leppilampi

Maria vierailee Espoon Westendissä Mikko Leppilammen hulppeassa ihannetalossa, jossa asuu myös Mikon pikkusisko Elisa. Porealtaassa keskustelut syventyvät seurusteluun ja parisuhteisiin. Aamut alkavat uima-allashypyillä ja Mikon kehittelemällä kunto-ohjelmalla.

Sikke Sumari

Maria matkaa Muhun saarelle Viroon Sikke Sumarin luo. Tutustutaan paikalliseen hevostilaan ja herkutellaan Siken kuuluisalla mustikkapiiraalla. Yökyläily täyttää talon naurulla ja ilolla.

Leo-Pekka Tähti

Maria pääsee tutustumaan moninkertaisen olympiamitalistin elämään Porissa. Käydään treeneissä ja tavataan perhettä. Illalla herkistytään puhumaan elämän isoista käänteistä.

Anne Kukkohovi

Avioeronsa jälkeen uudesta elämästään nauttiva Anne Kukkohovi kutsuu Marian yökyläilemään Helsingin Eiran asuntoonsa. Anne kertoo, millaiset miehet ottavat häneen yhteyttä ja millaista on tutustua uusiin ihmisiin pitkän avioliiton jälkeen. Yhdessä käydään myös kirologilla.

Sofi Oksanen

Maria vierailee kirjailija Sofi Oksasen luona. Yökyläilyn aikana tutustutaan kirjailijan arkeen ja puhutaan elämästä.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin 3.10. klo 21 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja