Lauri Markkaselle povataan kovaa siirtoa: "Olen varma, että he jahtaavat häntä"

NBA-luotsi Eddie Jordan paljasti erityisen pelisuunnitelmansa Lauri Markkasen varalle 1:10
Kuuntele millaisen pelisuunnitelman Eddie Jordan valmisteli Markkasta varten, kun tämä valmensi suomalaista vastaan NBA:ssa.

NBA:n entinen mestari ja All-Star-valmentaja Eddie Jordan uskoo, että Lauri Markkanen on Los Angeles Lakersin kiikarissa, kun suomalaistähden sopimus Utah Jazzin kanssa umpeutuu.

– Lauri voi pelata mille tahansa joukkueelle NBA:ssa. Ja missä tahansa hän pelaa, lukeutuisi hän joukkueensa huippuihin - oli kyse Lakersista tai mistä tahansa muusta kärkiseurasta, Jordan kertoo MTV Urheilulle Helsingissä.

– Hän olisi loistava vetonaula. LA:n kannattajat olisivat hänestä aivan haltioissaan. Sitten kun hän on vapaa agentti, olen varma, että he jahtaavat häntä. Hän on loistava pelaaja ja edelleen nuori, eikä ole saavuttanut vielä huippuaan.

Jordan on valmentanut urallaan muun muassa Washington Wizardsia ja Philadelphia 76ersia. LA Lakersissa hän on toiminut apuvalmentajana. 68-vuotias kohtasi aikoinaan myös Markkasen edustaman Chicago Bullsin, jossa suomalaistähti pelasi ennen Jazzia ja Cleveland Cavaliersia.

Kuuntele ylälaidan videolta, millaisen erityissuunnitelman Jordan valmisteli Markkasta varten hänen valmentaessa suomalaista vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat