Lauri Markkanen vihdoin Susijengiin? Suomen NBA-tähti kertoi aikeistaan MTV Urheilulle

Lauri Markkanen summasi NBA-kautensa MTV Urheilulle:"Odotuksiin nähden hyvä kausi" 0:54
Lauri Markkanen summasi NBA-kautensa MTV Urheilulle.

Suomalaisen koripalloilun kirkkain tähti Lauri Markkanen kertoo MTV Urheilun haastattelussa, että paluu maajoukkueeseen voi tapahtua jo kesäkuun lopun Ruotsi-ottelussa.

Pääkuvan videolla Markkanen analysoi päättynyttä NBA-kauttaan.

Markkanen ei ole esiintynyt Susijengin paidassa neljään vuoteen. Mies saattaa palata maajoukkueen vahvuuteen jo kesäkuun lopun MM-karsintaottelussa Ruotsia vastaan.

– En voi vahvistaa asiaa vielä, mutta tarkoituksena on olla mukana. Aina kun mahdollista niin olen näissä peleissä mukana, Markkanen kertoo.

Syyskuussa pelattavista Prahan EM-kisoista puhuttaessa Markkanen on samoilla linjoilla.

– Viralliset asiat jos saadaan kuntoon, niin mukana on tarkoitus sielläkin olla, Markkanen viittaa EM-kisoja koskien.

Virallisilla asioilla koripallotähti tarkoittaa ainakin arvokisojen osalta seurajoukkueensa suhtautumista maajoukkueessa pelaamiseen. Toistaiseksi Clevelandista on tullut vihreää valoa.

– Se, millaisen kuvan olen sieltä saanut, on että mukana olisin kyllä pelaamassa (EM-kisoissa), asiaa ei ainakaan ole kielletty. Mutta kyllähän siitä pitää aina kunnon keskustelu käydä ja sopia kesän suunnitelmat. En näe kuitenkaan mitään syytä miksi en saisi olla mukana, Markkanen selventää.

Markkanen kertoo kaipaavansa takaisin maajoukkueeseen pitkän tauon jälkeen.

– Neljä vuotta on pitkä aika. Yksi Susijengin vahvuuksista on hyvä porukka, ja tulemme tosi hyvin toimeen. Kyllä sitä heidän kanssaan olemista kaipaa.

Suomi kohtaa koripallon MM-karsinnassa seuraavaksi Ruotsin 30.6. EM-kisat puolestaan alkavat Prahassa Susijengin osalta 2.9. ottelulla Israelia vastaan.

Lisää Lauri Markkasen kuulumisia ja jatkosuunnitelmia torstai-illan pitkässä Tulosruudussa klo 22:25.

Lue myös:

    Uusimmat