Lauri Markkanen valittiin NBA:n tähdistöotteluun!

29:10
Lauri Markkanen valittiin NBA-tähdistöotteluun – Hanno Möttölä kertoo huimasta kehityksestä: "Lauri on pelannut sen pyramidin läpi."

Suomen Lauri Markkanen on valittu koripallon NBA:n tähdistöotteluun. Markkanen on historian ensimmäinen suomalainen koripalloilija, joka on valittu otteluun. Tähdistöottelu pelataan 19. helmikuuta Markkasen seurajoukkueen Utah Jazzin kotihallissa Salt Lake Cityssä.

Pääkuvan videolla entinen NBA-pelaaja Hanno Möttölä purkaa Markkasen tähdistövalinnan merkityksen atomeiksi ja paljastaa jo suomalaistähden seuraavan tavoitteen koripallon ykkösliigassa. 

Markkanen on heittänyt koreja tällä kaudella NBA:ssa 24,9 pisteen keskiarvolla. Lisäksi Markkanen on kahminut keskimäärin 8,7 levypalloa ottelua kohti ja antanut 1,8 koriin johtanutta syöttöä.

Markkanen valittiin otteluun vaihtopelaajaksi. Valinnan tekivät NBA-joukkueiden valmentajat.

Markkanen oli vielä viime viikolla varovaisen toiveikas, kun STT kysyi mahdollisesta tähdistöotteluvalinnasta.

– On kiva, että se on kotikaupungissa. Toivottavasti pääsen osallistumaan, mutta ei se ole kauden ykköstavoite. Yritetään voittaa yksi peli kerrallaan, ja yritän tehdä parhaani auttaakseni joukkuetta. Valinta tapahtuu, jos tapahtuu. Onhan se ollut aina tavoite itselläni, Markkanen sanoi.

Markkasen ohella läntisen konferenssin joukkueen muita vaihtopelaajia ovat Paul George, Shai Gilgeous-Alexander, Jaren Jackson Jr., Damian Lillard, Ja Morant ja Domantas Sabonis.

Aiemmin läntisen konferenssin joukkueeseen oli jo valittu LeBron James, Stephen Curry, Luka Doncic, Nikola Jokic ja Zion Willamson.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja