Lauri Markkanen sisuuntui nollasaldosta – herääminen ei pelastanut Bullsia

Lauri Markkanen aloitti tahmeasti, mutta paransi otteitaan loppua kohden, kun Chicago Bulls taipui koripallon NBA-liigan vierasottelussa Portland Trail Blazersille 103–107.

Markkanen jäi ottelun avauspuolikkaalla ilman pistemerkintöjä. Tauon jälkeen kentällä nähtiin pirteämpi Markkanen, ja suomalainen nakutti kahdella viimeisellä neljänneksellä yhteensä 13 pistettä. Markkanen kahmi ottelussa myös kahdeksan levypalloa ja antoi kolme syöttöä.

Suomalaisen pelitilanneheittojen onnistumisprosentti oli 28,6. Seitsemästä kolmen pisteen yrityksestään Markkanen sai sisään kaksi.

Portland aiheutti Chicagolle jo toisen tappion viikon sisään, sillä maanantaina se haki vierasvoiton Chicagosta 117–94. Kotijoukkueen parhaat pelaajat olivat perjantain ottelussa Damian Lillard (28 pistettä), Carmelo Anthony (23) ja CJ McCollum (20). Chicagon paras pistenikkari oli Zach LaVine 28 pisteellään.

Alavireisesti kautensa aloittanut Chicago on NBA:n itälohkossa 12. sijalla. Joukkue päättää länsirannikon kiertueensa maanantaina Sacramenton vieraana.

Lue myös:

    Uusimmat