Lauri Markkanen ei selitellyt MM-shokkitappiota: "Tämän pitääkin sattua"

Lauri Markkanen myönsi Japanin paremmuuden: "Valtava pettymys" 3:21
Lauri Markkanen oli pettynyt mies Japani-tappion jälkeen.

Suomi kärsi shokkitappion Japanille koripallon MM-kisoissa luvuin 88–98. Suomen tähtipelaaja Lauri Markkanen ei lähtenyt selittelemään huonoa peliä.

– Valtava pettymys. Japani oli parempi kuin me. Lähdettiin niiden peliin mukaan sen sijaan, että oltaisiin pelattu omaa peliä, Markkanen totesi pettyneenä.

Suomi johti peliä parhaimmillaan jo kahdeksallatoista pisteellä, mutta Japani tuli viimeisellä neljänneksellä kotiyleisön tuella takaa ohi.

Tiedettiin, että he pelaavat hirveällä tempolla. Me hosuimme, ja he pääsivät sitä kautta juoksemaan kotiyleisö takanaan, Markkanen analysoi.

Markkanen oli Suomen paras pistemies 27 pisteellä. Suomalainen ei kuitenkaan päässyt dominoimaan, vaikka vastassa oli koripallomittareilla pienikokoinen joukkue.

– Pitää katsoa peiliin ja katsoa videolta, miten pystyy kehittymäään.  Ei selittelyjä, meillä on hyvä valmentaja ja hyvä pelityyli. Pitää vain olla parempi.

Suomella ei ole tappion myötä mahdollisuuksia päästä alkulohkosta jatkoon. Jäljellä on alkulohkon viimeinen ottelu Saksaa vastaan ja sen jälkeen vielä kaksi ottelua.

– Tämän pitääkin sattua. Me olemme kaikki kilpailijoita, Utah Jazzin supertähti sanoi.

Katso Markkasen koko haastattelu pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat