Lauri Markkanen aivan eliittiä – NBA:n parhaat pelaajat listattiin

7:11
MTV Uutiset Live: Lauri Markkanen takoi 49 pistettä NBA:ssa – kuinka kova suoritus se on?

Urheilusivusto The Ringer on nostanut Lauri Markkasen koripalloliiga NBA:n 33. parhaaksi pelaajaksi.

The Ringer julkisti listauksensa NBA:n 100 parasta pelaajaa. Upeaa kautta pelaava Markkanen nostettiin sijalle 33.

– Tämä kausi on muuttanut Lauri Markkanen -kokemuksen täysin. On nyt selvää, että Markkanen on paljon enemmän kuin vain iso tukija, joka pystyy täyttämään parketin. Markkasesta on tullut tähti omilla vahvuuksillaan, The Ringerin Rob Mahoney luonnehtii.

Markkasen taakse ovat listalla jääneet esimerkiksi Golden State Warriors -tähti Draymond Green (35:s) ja suomalaisen entinen Chicago Bulls -joukkuetoveri Zach LaVine (56:s).

Täksi kaudeksi Utah Jazzin riveihin siirtynyt Markkanen on ollut uudessa seurassaan hurjassa vireessä ja noussut nopeasti joukkueensa tärkeimmäksi pelaajaksi. Suomalaistähti on lyönyt kauden aikana jo useamman henkilökohtaisen ennätyksensä uuteen uskoon.

Markkanen on iskenyt keskimäärin 24,5 pistettä peliä kohden, mikä tekee suomalaisesta NBA:n 17. tehokkaimman pelaajan. Markkanen on tehnyt tällä kaudella kaikkiaan jo 1 006 pistettä. Vain yhdeksän pelaajaa on heittänyt tällä kaudella enemmän pisteitä kuin Markkanen.

NBA:n parhaaksi pelaajaksi The Ringer listasi Milwaukee Bucksin Giannis Antetokounmpon ennen Denver Nuggetsin Nikola Jokicia ja Golden State Warriorsin Stephen Currya.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja