Lauri Karhuvaaralta uusi nettisarja – "Pilke pitäisi aina näkyä silmäkulmassa"

Kesämies-Late-nettisarja alkaa keskiviikkona MTV:n Katsomossa. Yhteiskunnallisten aiheiden juontajana tunnettu Lauri Karhuvaara heittäytyy rentoon Kesämies-Laten fiilikseen enemmän kuin mielellään.

– Pilke pitäisi aina näkyä silmäkulmassa. Se on yksi osa minua, olipa aihe mikä tahansa. Haastateltaessa ihminen täytyy aina kohdata. Nyt heitä kohdattiin auringon paisteessa, joka tuo erilaisen fiiliksen kuin studiossa tehdyt haastattelut.

Rennolla otteella tehdyssä sarjassa päästään tutustumaan myös Lauri Karhuvaaran studion ulkopuoliseen elämään.

– Annoin palaa kuvauksissa. Innostuin muun muassa laulamaan, Karhuvaara paljastaa. 

Pitkään jatkunut taantuma ja jatkuva yt-uhka eivät näkyneet Karhuvaaran mukaan haastateltavien olemuksessa.  

– Sarjan teko oli erittäin miellyttävää. Ihmisiä tavatessa pääsee itsekin nauttimaan ihanasta kesäpäivästä. Tulette huomaamaan, että ihmiset ovat avoimia ja iloisia. Nyt on annettu kuva, että Suomessa olisi alakulo päällä. Tässä sarjassa alakulo on kaukana, päinvastoin meillä oli hieno tunnelma ja naurettua tuli paljon. 

Nettisarjassa kesämies-Late rupattelee ihmisten kanssa kesäisistä aiheista, kuten musiikista, ruuasta, kesätöistä, onnellisuudesta ja lomailusta. 

– Onnellisuus on kaikkein tärkeintä. Kyse on loppujen lopuksi hyvin pienistä asioista ja lopullinen fiilis on itsestä kiinni.  


Kesämies-Laten nettisarja julkaistaan heinäkuun jokaisena keskiviikkoaamuna MTV:n Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat