Lauran muodonmuutos: Inspiraationa kevään trendit

Mistä löytyisi rohkeutta heittäytyä kokeilemaan erilaisia trendejä? Muotibloggaaja Aurora Pöntinen vinkkaa nurmijärveläiselle Lauralle, miten muoti-ilmiöitä voi yhdistellä.

Laura, 27-vuotias insinööri Nurmijärveltä, kokee oman tyylinsä tylsäksi. Laura haluaisi kokeilla rohkeammin uusia trendejä, mutta lopullinen uskallus ja visio vaatteiden yhdistelemisestä puuttuu.

Muodonmuutoksessa Lauraa auttaa Aurora Pöntinen, Auroran henkarit -blogista. Laura toivookin saavansa piristystä Auroralta, jonka tyyliä hän kovasti ihailee.

– Laura on kupliva ja kokeilunhaluinen ihminen, joten päätin ottaa pieniä riskejäkin hänen tyylipäivityksissään, Aurora kertoo.

Muodonmuutos

– Laura toivoi tyyliinsä päivitystä – hänen tyylinsä oli jäänyt junnaamaan vanhoihin vaatteisiin ja päivittäisistä asuista puuttui kekseliäisyyttä sekä trendikkyyttä, Aurora sanoo.

Asu 1

– Kevään farkkutrendiin ja kukkakuoseihin nojaavassa ensimmäisessä asussa tavoitteenani oli esitellä Lauralle kevään perustrendejä. Ylisuuret yläosat ovat olleet "huudossa" jo jokusen kauden ja jatkuvat katutyylissä edelleen keväällä. Farkkupaidan hauska väriläiskä on muovinen rintatasku, joka sitoo paidan värikkäisiin farkkumallisiin kukkahousuihin. Nahkatakkeja nähdään keväällä syyskautta kepeämmissä väreissä – tässä mukana oli vaaleanharmaa versio.

Kukkahousut: Ellos

Nahkatakki: Firetrap

Farkkupaita: Monki

Hattu: GinaTricot

Kengät: H&M

Asu 2

– Toisessa asussa hain naisellisuutta ja särmää Lauran tyyliin: kynähame sopii aikuismaisempaankin tyyliin ja on luonnollinen pari naisellisen kauniin paidan kanssa. Tasapainoa asulle hain rennosta tikatusta pusakkatakista. Pusakkatakki ei kuitenkaan ole liian miesmäinen ollakseen sopimatta asuun, vaan lyhyt helma jättää hameen hyvin näkyviin. Kengissä taas näkyy sporttivivahteita – sporttisen mesh-materiaalin ja korkojen yhdistelmä on samalla naisellinen, mutta räväkkä.

Kukkahame: Zara

Bomber-takki: H&M

Paita: Lauran oma

Kengät DinSko

Hanskat: H&M

– Uskon, että Laura tulee nappaamaan näistä asuista kaappiinsa ainakin kukkahousut ja toisaalta luotan siihen, että vaikka osa vaatteista ei ensin sopinutkaan hänen ajatukseensa omasta tyylistään, hän uskaltaa jatkossa kokeilla ennakkoluulottomammin myös erikoisempia vaatekappaleita shoppailemaan mennessään.


AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja