Kuva trendibikineistä naurattaa somessa – naisilta armotonta pilkkaa: "Tämä saisi vaginani näyttämään siililtä, joka on jäänyt jumiin lattialaudan alle"

10:10
Miltä uima-asumuoti näytti 60 vuotta sitten? Katso kuvaa Helsingin uimarannoilta videolta.

V-malliset bikinin alaosat ovat tekemässä maailmalla paluun. Niukat uima-asut ovat kuitenkin lähinnä huvittaneet sosiaalisessa mediassa.

Moni varmasti muistaa yhdysvaltalaisesta Baywatch-sarjasta tutut punaiset kokouimapuvut, joiden alaosa nousi korkealle. Tyyli oli suosittu 90-luvulla, ja vuonna 2019 korkealle vedetyt uima-asujen alaosat näyttävät jälleen olevan muodissa!

Australiassa eletään kuuminta bikinikautta, ja muun muassa paikallinen vaateliike Beginning Boutique on jakanut Facebookiin useita kuvia erilaisista ja erivärisistä V-mallisista bikineistä, joissa alaosan vyötärönauha nousee lonkkaluiden päälle.

Kapeat bikinit ovat herättäneet paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Beginning Boutiquen 1. tammikuuta jakama kuva on esimerkiksi kerännyt Facebookissa jo tuhansia reaktioita, jakoja ja yli satatuhatta kommenttia.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mitä vuodesta 2019 oikein tulee..."

Kommenteissa ei kuitenkaan olla suoranaisesti oltu innoissaan uudesta bikinimuodista, vaan alaosa on pikemmin herättänyt hämmennystä – ja huvitusta. Monet ovat huomioineet, ettei bikinialaosan peittävyys ole kovin suurta luokkaa.

Näitä kommentteja on vaikea lukea nauramatta.

– Tämä vulvan riippumatto… Saako sitä XL-koossa? Kysyn ystävän puolesta, eräs kommentoi.

– Kun napa on enemmän piilossa kuin vagina. Mitä vuodesta 2019 oikein tulee, toinen kirjoittaa.

– Minun aikoinani täytyi siirtää pikkuhousuja löytääkseen vaginan… Nykyisin täytyy siirtää häpyhuulia löytääkseen alushousut, kolmas sanoo.

– Hyvä luoja, tämä saisi vaginani näyttämään siililtä, joka on jäänyt jumiin lattialaudan alle, neljäs kommentoi.

– Luoja, nyt meidän täytyy huolehtia nännivilahdusten lisäksi klitorisvilahduksista, eräs kirjoittaa.

– Kuulet juostessasi kierroksen aplodeja ja tajuat, että ne ovat vain vaginasi häpyhuulet, jotka taputtavat sinulle, koska käytät hammaslankaa uima-asun alaosana, toinen sanoo.

Yksi jopa teki uuden version tutusta lastenlaulusta:

– Jos sull lysti on, niin häppärit [häpyhuulet] yhteen lyö. Jos sull lysti on, niin häppärit yhteen lyö. Jos sull lysti on, niin tiedät sen, ja varmaan myöskin näytät sen. Jos sul lysti on, niin häppärit yhteen lyö.

Myös muut vastaavista tuotteista lisätyt kuvat ovat keränneet paljon kommentteja.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tämä on kuin Bird Box vaginallesi, eräs kommentoi.

Nämä niukat bikinit tosin saattaisivat täyttää ranskalaisen bikinien kehittäjän kriteerit "maailman pienimmälle uima-asulle". Mikä tämä kriteeri on, lue lisää täältä.

Lähde: Facebook 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja