Mainos

Laura Malmivaara malliajoistaan: Kokeilin Kreikassa siipiäni alalla

Näyttelijä Laura Malmivaara tähdittää kotimaista Lomasankarit-elokuvaa, jossa seikkaillaan Kreikan upeissa lomamaisemissa. Malmivaara on aiemminkin ollut kuvauksissa Kreikassa.

Lokakuun lopulla ensi-iltansa saava koko perheen toimintaseikkailu Lomasankarit kuvattiin kokonaan Kreikassa suomalaisten lomakohteenaan suosimalla Kosin saarella kevätkesällä 2014.

Uusperheen äitiä Annikaa elokuvassa näyttelevä Laura Malmivaara kertoi MTV.fille kuvaustunnelmista.

– Olihan siellä aivan loistavat kuvausolosuhteet, miljöö oli kaunis ja aurinko lämmitti. Tietenkin elokuvan teko on samanlaista joka puolella maailmaa ja elokuvaihmiset aika samanlaisia.

Kyseessä ei suinkaan ollut Malmivaaran ensimmäinen kerta Kreikassa. Tosin edellisestä kerrasta on hieman aikaa. Malmivaara muistelee suunnanneensa lukioikäisenä Kreikan pääkaupunkiin Ateenaan tekemään mallinhommia.

– Asuin Ateenassa tuolloin noin kuukauden verran, mutta olihan siellä erilaista kun tällä kertaa saaristossa. Menin lukion jälkeen Kreikkaan kokeilemaan siipiäni.

– Tuolloin olin tv-mainoksen kuvauksissa Kreikan vuoristossa, joten ei ole ensimmäinen kerta, kun kuvaan Kreikassa. Tosin sitä nyt on noin 20 vuotta aikaa, Malmivaara naurahtaa.

Kuvauksissa Malmivaara vietti aikaa noin kolme viikkoa ja kuvaileekin kyseessä olleen eräänlainen intensiivinen leiri.

– Tällaisella kuvausmatkalla on hienoa, miten pystyy keskittymään täysillä elokuvan tekoon. Leiriolosuhteissa ei juuri ole omaa aikaa eikä tule mietittyä arkisia asioita. Kela ikään kuin pyörii koko ajan ja illallisilla tulee keskusteltua elokuvasta ja luotua tiimihenkeä.

Tosin oli Malmivaara onnistunut kuvausviikkojen aikana nappaamaan myös hieman vapaa-aikaa. Tuolloin hän oli suunnannut vastanäyttelijä Ville Myllyrinteen kanssa seikkailulle.

– Ajelimme Villen kanssa vapaapäivänä saarta ympäri. Pysähdyimme sinne tänne ja eksyimme puolivahingossa ympäriinsä. Saarella oli kyllä paljon ihanaa nähtävää.

Elokuvassa uusperheen lapset joutuvat varsinaiseen seikkailuun loman aikana, kun heidän on pelastettava paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä.

Malmivaaralla itsellään on kaksi tytärtä, mutta heidän kanssa lomaileminen on ollut huomattavasti rauhallisempaa.

– Tytöt eivät sentään ole lähteneet aarretta etsimään. Elokuvassa on kuitenkin paljon samaistumispintaa uusperheille, miten loma voi yhdistää perhettä, itsetkin uusperheessä elänyt Malmivaara kuvailee.

Näyttelijä Laura Malmivaara muistetaan esimerkiksi elokuvista Levottomat, Kerron sinulle kaiken (2013) ja FC Venus (2005) -elokuvista, sekä Toisen kanssa (2014) ja Kotikatu (2002-2012) -tv-sarjoista.

Pääosassa Lomasankarit-elokuvassa nähdään 15-vuotias nuorisoidoli Nuutti Konttinen (Muutoksii, 2014, sekä tv-sarja Ihan sama, 2014). Lomasankarit saa ensi-iltansa 31. lokakuuta 2014.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja