Laura Birn edusti rennosti Berliinissä – palkitaan illalla

Suomalaisnäyttelijä on valittu tämän vuoden Euroopan Shooting Stars -ryhmään.

Shooting Stars nostaa esiin lahjakkaita eurooppalaisia näyttelijöitä. Tänä vuonna Shooting Star -palkinnon saa yhteensä kymmenen nuorta kykyä – heidän joukossaan suomalainen Laura Birn. Aikaisempina vuosina palkinnon ovat saaneet suomalaisista Pihla Viitala, Samuli Vauramo, Jasper Pääkkönen, Irina Björklund ja Minna Haapkylä.

Myös esimerkiksi tämän hetken Bond-näyttelijä Daniel Graig sai palkinnon vuonna 2000.

Maanantaina päivällä Birn edusti muiden palkittavien kanssa Berliinin filmifestivaaleilla rennossa ja raikkaassa asussa. Viime vuonna Puhdistus- ja Vuosaari-elokuvissa nähty Birn oli pukeutunut löysään valkoiseen paitaan, mustiin farkkuihin ja ruskeisiin nilkkureihin. Hiukset olivat rennolla nutturalla.

Shooting Star -palkinnot jaetaan festivaaleilla maanantaina illalla, joten myöhemmin nähdään, millaisen asun Birn on valinnut juhlan punaiselle matolle.

Aikaisempina vuosina palkinnonjaossa lavalla on ollut mukana suuren maailman tähtiä. Muun muassa Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Judi Dench ja Stellan Skarsgård ovat olleet mukana kunnioittamassa nuoria näyttelijälupauksia.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat