Pepe Willberg julkaisi elämäkerran – paljastaa muun muassa käyttäneensä John Lennonin vessanpönttöä

Tulkinnan mestari Pepe Willberg ei kaunistele elämäänsä ja uraansa 8:12
Katso video! Pepe Willberg vieraili Uutisaamussa kertomassa tuoreesta elämäkerrastaan!

Pepe Willberg julkaisi omaelämäkerran.

Muusikko Pepe Willberg ei kaunistele elämäänsä eikä uraansa. Juuri elämäkertansa julkaissut laulaja vieraili MTV Uutisaamussa kertomassa tuoreesta kirjastaan.

Kirjassa käsitellään muusikon jo 60 vuotta kestänyttä uraa. Willberg kertoo ihmisten usein luulevan, että hän on vetäytyvä ja vaatimaton artisti.

– Se on juuri päinvastoin. Ymmärrän oman arvoni ihmisenä, taiteilijana ja musiikintekijänä. Pyrin aina parhaimpaani ja sen takia valitsen laulut mitä esitän aina sieltä paremmasta päästä, artisti naurahtaa.

Willbergin vaimo ja manageri Pauliina Visuri yhtyy miehensä sanoihin ja komppaa Willbergiä.

– Nytkin kuuntelimme tänään julkaistavaa levyä, niin Pepe sanoi ”Tämähän kuulostaa aika hyvältä, että voisihan joku yrittää tehdä tämän perässä”, Visuri nauraa.

Pariskunta kertoo elävänsä varsin normaalia arkea, jossa kuitenkin sanaillaan ja ollaan rohkeasti eri mieltä.

– Emme me riitele, vaan keskustelemme hieman kovaäänisemmin, muutamia kertoja päivässä, Willberg vitsailee.

– Ei jaksaisi riidellä koko aikaa mutta olemme aika paljon eri mieltä Visuri komppaa.

Willberg kertoo kirjassaan avoimesti urastaan. Miehen mukaan yksi mieleenpainuvimmista hauskoista hetkistä tapahtui Yhdysvalloissa, jossa hän kävi tarpeillaan itsensä John Lennonin pöntöllä.

– Olimme Miamin Palm Beachilla ja tapasimme naisen, joka remontoi Lennonin taloa. Tämä daami nappasi pöntön remontin keskeltä, vei omaan asuntoonsa ja asennutti omaan kylppäriinsä ja me vierailimme hänen luonaan, Willberg nauraa.

Tällä hetkellä Willberg valmistautuu kiertueeseen, joka alkaa pian Oulusta. Pariskunta on pohtinut biisejä, joita ihmiset haluaisivat kuulla laulajan esittävän.

– Olemme miettineet paljon mitä lauluja otamme kiertueelle, koska hänellähän niitä on tämän 60 vuoden ajalta, Visuri toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat