Laulajatähti Kelly Clarkson avoimena kamppailustaan oman kehokuvansa kanssa – tunsi eniten paineita silloin, kun oli hoikimmillaan

0:46

Kelly Clarkson toteaa, että paino ei ole koskaan ollut esteenä hänen urallaan. 

Niin kuin moni, myös kaikkien aikojen ensimmäinen American Idol -voittaja Kelly Clarkson on kamppaillut kehokuvansa kanssa. 

Clarkson paljasti Brittien Glamour-lehden haastattelussa viime viikolla, että tunsi suurinta painetta laihduttaa silloin, kun painoi vähiten. Ihmiset olettivat hänestä jotain, mikä ei tuntunut laulajasta aidolta. 

– Olin todella laiha, enkä erityisen terve, koska olin niin loppu, hän kertoo haastattelussa. 

– Minun eteen tuupattiin lehtiä ja sanottiin, että nämä on niitä, joiden kanssa tulee kilpailla. Minä en voi kilpailla niiden kanssa. Se ei ole sellaista, mitä minä olen, hän kertoo haastattelussa. 

Clarkson korostaakin sitä, että jokainen meistä on erilainen. Hän kertoo kamppailleensa kehokuvansa kanssa eniten ollessaan hoikimmillaan. Nykyään hän on tyytyväinen. 

– Nykyään kävelen vain sisään ja katson heitä "että uskallatkin sanoa jotakin". Olen onnellinen elämässäni ja teen töitä itseni eteen niin kuin haluan.

Clarkson kertoo, että paino ei ole ollut esteenä hänen urallaan. Hänet palkattiin The Voice -ohjelman valmentajaksi silloin, kun oli kaikista "isoimmillaan" heti raskautensa jälkeen. Clarksonilla on kaksi lasta, Remington Alexander, 4,  ja River Rose, 6. 

– He eivät väittäneet. Saan yhteyden helposti ihmisiin ja olen aito. Työn saannin velvoituksensa ei ole se, kuinka paljon minulla on seksuaalista vetovoimaa tai ulkonäköni kanssa. Mielestäni artistien pitää toimia esikuvana tällaisessa ajattelumallissa, hän sanoo, 

Clarkson kertoi vuonna 2018, että hän on pudottanut painoaan saadakseen kilpirauhasen ja autoimmuuninsa kuntoon. Hän kertoi tuolloin Extra-julkaisussa, että hän alkoi syömään luomuruokaa, jotka oli vapautettu muun muassa torjunta-aineista. 

Lähde: Yahoo!


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja