Laulajatähti Katy Perryn puoliso näyttelijä Orlando Bloom avautuu parin seksielämän puutteesta: "Emme harrasta riittävästi"

1:07
Katy Perry kertoi kihlauksestaan Orlando Bloomin kanssa Jimmy Kimmelille.

Näyttelijä Orlando Bloom kertoi avoimesti seksielämästään.  

Laulaja Katy Perryn, 36, puoliso Orlando Bloom44, kertoo The Guardianin haastattelussa suorasanaisesti parisuhteensa tilasta.

Näyttelijä kertoo, ettei hänellä ole tarpeeksi intiimejä hetkiä puolisonsa kanssa. Pari sai ensimmäisen yhteisen lapsensa syksyllä 2020, mikä on vaikuttanut suuresti Hollywood-parin seksielämään.

Haastattelussa Bloomilta kysytään, että miten usein he harrastavat seksiä? 

– Emme harrasta riittävästi. Me saimme juuri lapsen, Bloom vastaa.   

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Bloom kertoo yksityiselämästään julkisuuteen. Maaliskuussa 2020 näyttelijä kertoi, että pidättäytyi seksistä puolen vuoden ajaksi ennen Katyn tapaamista. Huhut parin seurustelusta alkoivat vuonna 2016, kun heidät nähtiin viettämässä aikaa yhdessä Golden Globes –gaalan jatkoilla.  

Hiljattain Bloom kertoi haastattelussa myös isyydestään. Miehellä on vauvan lisäksi myös 10 vuotias poika ex-vaimo malli Miranda Kerrin kanssa.  

– On upeaa olla jälleen isä. Tällä kertaa ilmassa on vähemmän ahdistusta ja enemmän läsnäoloa. Olen horoskoopiltani kauris, joten kaipaan rutiinia. Onneksi kumppanini on myös samalla kannalla, Bloom kommentoi.  

Lähde: E Online

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja