Laulajatähti Isac Elliot poseeraa armeijan harmaissa – sai heti kipakkaa palautetta: "Ei ole hyväksi lauluäänelle"

5:44
Miten korona on vaikuttanut Isac Elliotin musiikkiuraan ja mitä mies aikoo seuraavaksi? Katso haastattelu!

Isac Elliot meni heinäkuussa armeijaan ja kertoo nyt Instagramissa kokemuksistaan ensimmäisten viikkojen ajalta.

Laulajatähti Isac Elliot astui heinäkuussa monen muun suomalaisnuoren tapaan armeijan harmaisiin. 20-vuotias tähti julkaisi torstaina Instagram-tilillään kuulumisiaan ensimmäisistä viikoistaan yli 400 000 seuraajalleen.

– Eka 18 päivää intissä selätetty! Kieltämättä vähän ihmeellinen meno täällä, mutta oon viihtynyt. Safkat on ass. Jatketaan, hän kirjoitti ja julkaisi lisäksi myös useamman kuvan.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Fanien huomio kiinnittyi nopeasti kuvasarjan ensimmäiseen otokseen, jossa laulaja poseeraa reteästi savuke suussaan. Tästä tuli kommenttikentässä välittömästi kipakkaa palautetta.

– Äitis sanois, että tupakka pois suusta.

– Ei, älä polta. Se ei oo hyväksi sun lauluäänelle!

– Rööki ei oo fresh!!! Mutta hyvä jos viihdyt, tsemppiä loppupalvelukseen.

Elliot alkoi tehdä uraa artistina vain 12-vuotiaana. Ensimmäisen kerran hänen musiikkiaan kuultiin joulukuussa 2012 ensi-iltansa saaneessa Ella ja kaverit -elokuvassa. Esikoissingle New Way Home julkaistiin pari kuukautta myöhemmin, helmikuussa 2013.

Elliot kertoi tammikuussa MTV Uutisille tehneensä kansainvälisen sopimuksen, jonka avulla hän pyrkii musiikkimaailman huipulle.

– Nyt oltaisiin vähän kuin NHL:ssä, jos oltaisiin lätkämaailmassa. Olen nyt päässyt musiikin NHL:ään. Nyt se on minusta kiinni, että teenkö tarpeeksi hyvää musaa ja tykkääkö jengi, Elliot kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja