Laulajatähti Irina MHL:ssä: Lomailu kotona toimisi, jos saisi joskus olla yksin

Ylellä nähtävän Marja Hintikka Liven kevätkauden viimeisessä jaksossa keskusteltiin perhelomailusta.

Kesällä uuden albumin julkaiseva laulaja Irina ja tosi-tv-tähti ja kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt kertoivat lomakokemuksistaan perheidensä kanssa.

Irinalla ja tämän omassa bändissä teknikkona työskentelevällä miehellä on kaksi lasta: seitsemänvuotias poika ja viisivuotias tytär.

Jethrolla on puolestaan vaimonsa kanssa kolme yhteistä lasta: kaksi teini-ikäistä poikaa sekä teini-ikää lähestyvä tytär.

– Nautin lomailusta kotonakin. Ja olisin tosi onnellinen kotilomailija, jos saisin olla joskus yksin. Mies ja lapset voisivat välillä mennä jonnekin, Irina kertoi lähetyksessä nauraen.

– Kauhein perhelomamuisto liittyy siihen ajankohtaan, kun Islannissa purkautui tulivuori ja lentoliikenne meni tuhkapilven vuoksi sekaisin. Olimme Budapestissa ja lopulta lähdimme takaisin Suomeen bussilla. Siinä sitten viihdytimme silloin kaksivuotiasta tyttöämme lopulta katsomalla koko bussin kanssa Myyrää.

Jethro Rostedtin mukaan perhelomat sujuvat lapsipainotteisesti.

– Ei se mene niin, että laitetaan lapset parvekkeelle ja aletaan jörnimään. Kyllä se loma mennään sitten lasten ehdoilla.

– Usein kun perhe lomailee, minä teen siinä vähän bisneksiä. Olemme olleet vaimoni kanssa, herranjestas, 18 vuotta naimisissa. Väitän, että suuri syy siihen, miksi olemme yhdessä, on siinä, että emme ole lomalla yhdessä.

MHL:n juontaja Marja Hintikka paljasti ohjelman toisen kauden viimeisen ohjelman aluksi, että Marja Hintikka Live jatkuu ensi syksynä kolmannella tuotantokaudella.

Lue myös:

    Uusimmat