Demi Lovato avautui raskaasta nuoruudestaan: "Mietin itsemurhaa ensimmäisen kerran seitsemänvuotiaana"

Nuorena tähteyteen noussut Demi Lovato avautui masennuksesta ja itsemurha-ajatuksista Dr. Philille.

Musiikkimaailman suurimpiin tähtiin kuuluva Demi Lovato kertoi Dr. Phil -keskusteluohjelmasta kamppailustaan masennuksen kanssa. Haastattelussa 25-vuotias laulaja kertoi harkinneensa itsemurhaa ensimmäisen kerran jo seitsemän vuoden iässä. Laulaja sanoi kokeneensa kipua, mutta ei täsmentänyt tarkemmin.

– Mietin itsemurhaa ensimmäisen kerran seitsemänvuotiaana, kun kuolema kiehtoi minua. Ollessani seitsemän tiesin, että jos tapan itseni, kipu katoaa, Lovato sanoi ohjelmassa.

Muun muassa Sorry Not Sorry -hitistään tunnettu laulaja kertoi itsemurhan ajatusten seuranneen häntä aina vaikeina hetkinä. Masennuksesta ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsinyt tähti sanoi viillelleensä itseään. Tähden mukaan hänen äitinsä ei yhdessä vaiheessa uskaltanut herättää häntä aamuisin, sillä tämä pelkäsi löytävänsä tyttärensä kuolleena.

Lovato avautui haastattelussa kokemastaan kiusaamisesta ja kuinka tämän seurauksena hän kääntyi alkoholin puoleen varhaisessa iässä. Viimeiset kuusi vuotta selvänä olleen laulajan alkoholi- ja huumeongelmat alkoivat Lovaton ollessa 12-vuotias.

– Pahinta oli, kun ystäväni kääntyivät minua vastaan. Koulussa kiersi minulle osoitettu itsemurhavetoomus, jota lapset allekirjoittivat. Minua kiusattiin netissä ja painoani pilkattiin, tässä kohtaa käännyin huumeiden ja alkoholin puoleen.

Lovaton isä oli alkoholisti ja laulaja sanoo ottaneensa varhaisessa iässä isästään mallia. Laulajan isä Patrick Lovato hylkäsi perheensä ja kuoli 53-vuotiaana syöpään, Demin ollessa 20-vuotias. Laulaja tunsi olonsa hylätyksi, tunne, joka ei ole täysin kadonnut hänen elämästään, mutta Lovaton mukaan hänen isänsä halusi olla hyvä ihminen.

– Kun äitini meni isäpuoleni kanssa naimisiin, isäni osoitti sydämellisyyttä ja sanoi olevansa onnellinen, että uusi isäpuoleni hoitaa sen työn, johon hän ei itse kyennyt, Lovato sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat