Laulaja Diandra paljastaa musiikkiurastaan: "En ole lomaillut Idolsin jälkeen"

Nuori tähti Diandra paljastaa, että ei ole ehtinyt lomailla kuin viikon vuoden 2012 Idols-voittonsa jälkeen.

Laulaja Diandra, 22, on työskennellyt tukka putkella musiikin parissa vuodesta 2012 asti, kun hän voitti Idols-kilpailun. 

– Kun Idols viisi vuotta sitten loppui, en ole pitänyt lomia ollenkaan.

– Okei olin New Yorkissa viikon kaksi vuotta sitten, mutta muuten en ole lomaillut, Diandra kertoo.

Kaunottaren elämä on pyörinyt Idols-voiton jälkeen pääosin musiikin parissa. Hän on matkustellut ulkomaillekin vain työnsä puolesta.

– Olemme esimerkiksi käyneet skandinaavisessa ravintolassa Alanyassa, mutta sekin on ollut vain keikkamatka. Matkat ovat usein olleet jotain neljän päivän pyrähdyksiä, laulajatar kuvailee.

Tänä vuonna Diandra kuitenkin päätti, että hän varaa kalenteristaan pari viikkoa lomailulle. Kaunotar otti tuumasta toimeen ja lensi juhannuksena Alanyaan yhdessä nuoremman siskonsa Deirdren kanssa. Heinäkuussa parivaljakko suuntasi uudelle reissulle Malagaan. 

– Ne olivat uusia kokemuksia minulle, sillä en ole koskaan aikaisemmin ollut rantalomalla, Diandra myöntää.

Lukuun ottamatta kahden viikon lomaansa, Diandran kesä painottuu keikkailuun. Laulajatar laski, että hän oli kerran ehtinyt kahden päivän aikana istua autossa yli 1100 kilometriä keikkapaikkoja vaihtaessa.

– Yhdellä viikolla tein kuusi keikkaa. Olimme Keuruulla ja Reisijärvellä ja sieltä palasimme takaisin Keuruulle ja vedimme kaksi keikkaa, josta suuntasimme Jyväskylään ja niin edelleen. On ollut aika hulabaloota, kaunotar naurahtaa.

Diandra keikkailee tänä kesänä pääosin oman musiikin parissa ja esittää sekä vanhempaa että keväällä 2017 julkaistua musiikkiaan. Muutamia keikkoja kaunotar käy feettaamassa myös profeetoille, Cheekille ja Elastiselle

Rentoutuminen on laulajattarelle harvinaista herkkua, mutta se ei häntä haittaa. Vaikka välillä harmittaakin, ettei ystäviä ehdi tavata, Diandra ei valita keikkamäärästään. Hänen mielestään on ihanaa, kun pääsee esiintymään ihmisille.

– Ehdottomasti ajattelen niin, että on ihanaa, kun on töitä ja jengi haluaa tulla katsomaan keikkojani, Diandra päättää.

Lue myös:

    Uusimmat