Laulaja Alman juhlaeleganssi puhuttaa somessa – "Kyllä on menneet Linnan juhlat ihan sirkukseksi!"

2:54:29

Alman ja hänen Anna-siskonsa juhlaeleganssi Linnan juhlissa puhuttaa sosiaalisessa mediassa. Kommentteja riittää niin puolesta kuin vastaankin.

Laulaja Alma saapui siskonsa Annan kanssa itsenäisyyspäivän vastaanotolle Presidentinlinnaan. Kaksikon juhlaeleganssi herätti runsaasti huomiota: Alma ja Anna saapuivat paikalle keltaisissa, erittäin erottuvissa talvitakeissa.

Presidentinlinnan sisällä kaksikko saapui kättelemään presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota mustissa housupuvuissa.

Kaulassa molemmilla oli näyttävät A. Tillanderin korut.

Annalla ja Almalla on kaulassaan Kultajousen panssariketjuja sekä sormissa uniikkeja sormuksia, joissa on nähtävillä runsaasti Suomi-symboliikkaa.

Siskosten pukeutuminen on herättänyt keskustelua sosiaalisessa mediassa.

– Hirveää, ulkona huomioliiveissä ja ei ole hyvä tuokaan, pikkaisen kunnioitusta asuilla, mutta ei, Facebookissa todetaan.

– Jotain kunnioitusta voisivat osoittaa nuoretkin tuolla... En hyväksy, sanoo yksi kommentoija.

– Kyllä on mennyt nuokin Linnan juhlat ihan sirkukseksi! kuittaa yksi käyttäjä.


Alman ja Annan juhlaeleganssia on myös hehkutettu runsaasti.

– Hienoa, että Alma kantaa Suomen leijonaa! Suomalaisuuden symboleja ei pidä jättää vain rähinöijien haltuun, kommentoi toimittaja Mikko Kekäläinen Twitterissä.

– Alma: "Muista kätellä, muista kätellä, muista kätellä..." Ihana jännitys ja we made it! Fantastiset eleet, twiittasi Aleksi Valavuori.

– Ihana Alma! Miten voi näyttää grunge-pimeyden ruhtinatar-cybergootilta ja samalla olla illan ehdoton piristysruiske? ihmeteltiin yhdessä twiitissä.

– Alma ja Anna varastivat shown! Kukaan meidän porukasta ei huomannut heidän takana tulevaa henkilöä, Twitterissä todettiin.

– Kiva sisääntulo Alma ja sisar! Ihanaa nähdä, että joillakin on innostusta ja iloa saapua juhliin ja että se näkyy, yksi twiittaaja totesi maltillisesti.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja