Keli teki tepposet Lahden MM-kisojen avajaisissa: "Havuja perkele sinne lavalle!"

Hiihdon MM-kisat polkaistiin käyntiin eilen keskiviikkona Lahdessa. 

Luontoäiti näytti mahtinsa avajaisseremonian aikana, kun tuuli yltyi ja lunta pyrytti läpi illan. Hurja sää aiheutti vaikeuksia myös avajaisten esiintyjille. 

Lavalla nähtiin muun muassa kilpauransa lopettanut taitoluistelija Kiira Korpi, joka esiintyi rullaluistimet jalassaan. Harmillisesti lavalle kertynyt loska vaikeutti luistimilla liitelyä.

– Urheilu ja elämä ovat yllätyksiä täynnä, Korpi vitsailee Twitterissä esityksestään. Hän on lisännyt twiittiin myös aihetunnisteen #lumiliukastelua

Korpi on saanut twiitiinsä lukuisia kannustavia vastauksia. 

Lavalle nousivat myös Tanssii Tähtien Kanssa -suosikkisarjan ensimmäiseltä kaudelta tuttuja tanssijoita, kun Jussi Väänänen ja Katja Koukkula hurmasivat yleisön tanssillaan. Lavalle satanut lumi vaikeutti myös heidän työtään ja pahimmillaan Koukkula kaatui lavalla. 

Väänänen kirjoittaa aiheesta Facebookissa pettyneeseen sävyyn. 

– Se on ihmisen hyvä nöyrtyä välillä. Jos ei itse huomaa sen tarvetta, niin luonto auttaa!


Väänäsen päivitykseen tulvii lohduttavia kommentteja. Moni moittii tapahtuman järjestäjiä avoimesta lavasta, joka aiheutti lukuisia vaaratilanteita illan aikana. 

– Aika pelottavalta kyllä kieltämättä näytti, ei pelkästään teidän tanssi, vaan kaikki esitykset. Jokaisessa liukasteltiin enemmän tai vähemmän, eräs kommentoijista toteaa. 

– Käsittämättömän hienosti selviydytty mahottomasta tilanteesta. Upealta näytti vaikka pelottikin. Ootte sankareita! kannustaa toinen.

Liukasta lavaa kommentoitiin kiivaasti myös Twitterissä. 

Katso avajaistunnelmia alta videolta!


Lue myös:

    Uusimmat