Laulaja Abreu on ollut julkisuudessa jo 15 vuotta – lataa suorat sanat nykypäivän otsikoista: "Toivon, että se alkaa pikkuhiljaa muuttumaan"

1:08
Abreu ei säästele sanojaan, kun hän puhuu nykypäivän otsikoista - katso video

Laulaja Abreu on ollut julkisuudessa 16-vuotiaasta lähtien, kun hän osallistui Idols-laulukilpailuun.

Laulaja Anna Abreu julkaisi yli vuoden jälkeen omaa musiikkia viime viikolla. Sosiaalinen media näytti voimansa ja kappale nousi someilmiöksi poikkeuksellisesti jo ennen sen julkaisua.

Tapahtumaketju lähti käyntiin siten, että eräänä päivänä Abreu laittoi TikTokiin videon, jossa lauloi pienen pätkän uutta kappalettaan. Monet TikTok-käyttäjät bongasivat sen välittömästi ja tekivät siitä oman videon.

Abreu hämmästyi, kun huomasi kappaleen leviävän TikTokissa.

– Siinä vaiheessa oli satoja videoita, missä jengi fiilistelee tuota biisiä ja jakaa omia tarinoitaan. Huomasin, kuinka se resonoi ihmisiin. En ole kuullut, että näin olisi aiemmin tapahtunut Suomessa. Olen kyllä superinnoissani siitä, että ihmiset ovat löytäneet biisin jo ennen kuin se on julkaistu.

Abreu nousi aikoinaan suomalaisten tietoisuuteen Idols-ohjelmasta, kun hän sijoittui laulukilpailussa toiseksi vuonna 2007. Abreu on nähnyt vuosien aikana julkisuuden eri puolet. Laulajaa hämmästyttää, mihin suuntaa medioiden otsikot ovat viime vuosina menneet.

– Ne ovat sellaisia, että revitään kaksimielisiä, tosi mauttomia otsikoita ihan mistä vain. Se maailma, missä me eletään, valitettavasti se on näin, että mitä tahansa nainen tekee, niin se tuodaan aina ulkonäön kautta esiin.

– Jos menen Emma-gaalaan ja voitan palkintoja, väitän, että ensimmäiset, isoimmat ja luetuimmat ovat valitettavasti ne, mitä mulla oli päällä. Totta kai se harmittaa, mutta me eletään tässä maailmassa ja toivon, että se alkaa pikkuhiljaa muuttumaan.

Abreu muistelee Idols-aikaa, jolloin sosiaalinen media ei ollut näin pinnalla kuin nykyään. Katso video:

9:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja