Latvian NHL-tähti älähti Tampereen hotellioloista – "Kastuin aivan märäksi"

Columbus Blue Jacktsin maalivahti Elvis Merzlikins on ollut tyytymätön tamperelaishotellin olosuhteisiin jääkiekon MM-turnauksessa. Latvian kahdessa ensimmäisessä ottelussa maalilla pelannut Merzlikins valitteli tilannetta Sportacentrs-sivustolle.

Latvia on pelannut MM-turnauksessa toistaiseksi kaksi ottelua. Perjantaina Latvia hävisi Yhdysvalloille 4–1, lauantaina Suomi puolestaan oli parempi maalein 2–1. Merzlikins pelasi Latvian maalilla molemmissa otteluissa.

Columbus Blue Jacketsin maalivahdin otteet otteluissa eivät ole toistaiseksi herättäneet syviä huokauksia. Hänen torjuntaprosenttinsa turnauksessa on toistaiseksi 88. Kaukalon ulkopuolella mies on ehtinyt kuitenkin aiheuttaa pienimuotoisen kohun.

Merzlikins nimittäin avautui latvialaisen Sportacentrs-sivuston haastattelussa Latvian Tampereella käyttämän hotellin tasosta. Arvio ei ollut mairitteleva.

– Hotelli on varmaankin huonoin, missä olen ollut, Merzlikins paalutti jo ennen ensimmäistä MM-kisaottelua.

Valittamisen aiheita riitti sekä kylpyhuonetiloista että sängyistä.

– Tänä aamuna istuin vessassa samalla, kun Ronis (hyökkääjä Ronald Kenins) oli pesulla, ja kastuin aivan märäksi. Suihku ja vessanpytty ovat vierekkäin. Sängyt ovat pieniä, aivan kuin armeijassa.

Ilta-Sanomat tavoitti MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Suvi Aherron kommentoimaan tilannetta. Aherto totesi kyseessä olleen yksittäisen pelaajan mielipiteen ilmaus.

– Latvian joukkueella ei ole kisajärjestelyistä tai majoituksesta huomautettavaa, Aherto sanoi Ilta-Sanomille.

Latvia on seuraavan kerran tulessa maanantaina, kun se kohtaa kello 16.20 alkavassa ottelussa Norjan.

Lue myös:

    Uusimmat