Mainos

Lastenrattaita kantanut nuori nainen kaatui metron portaissa ja kuoli New Yorkissa – asemalla ei ollut hissiä

22-vuotias nainen kaatui New Yorkin metron portaissa ja menehtyi, kertoo BBC. Nainen oli kantanut lastenvaunuja käsissään, koska asemalla ei ollut hissiä.

Nainen kaatui 7th Avenuen metroaseman portaissa kantaessaan 1-vuotiaan tyttärensä lastenvaunuja ja menehtyi, uutisoi BBC.

Metrolaiturilla olleet matkustajat kertoivat kaatumisesta heti metron henkilökunnalle, mutta kun pelastuslaitos saapui paikalle, nainen oli jo tiedottomassa tilassa.

Lastenvaunuissa ollut lapsi oli tajuissaan pelastuslaitoksen saapuessa paikalle ja häntä hoidettiin tapahtumapaikalla. Lapsella ei ollut vakavia vammoja ja hän on sukulaistensa hoidossa.

Keskustelua esteettömyydestä

Naisen kuolinsyytutkinta on vielä kesken eikä vielä ole täysin varmaa, kuoliko nainen kaatumiseen vai saiko hän esimerkiksi sairaskohtauksen, joka olisi aiheuttanut kaatumisen.

Tapaus on kuitenkin ehtinyt herättää runsaasti keskustelua New Yorkin metron esteettömyydestä. 7th Avenuen asemalla ei ole lainkaan hissiä.

New Yorkin pormestari Bill de Blasio on ottanut kantaa tapaukseen ja viranomaisten mukaan hissien määrää aiotaan lisätä vuoteen 2025 mennessä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja