Mainos

Nuori nainen kuoli ja toinen loukkaantui keinukarusellissa Ranskassa – sivullinen kuvasi karmean onnettomuuden videolle

Nuori nainen kuoli ja toinen loukkaantui Firminy-nimisessä tivolissa lähellä Ranskan Saint-Étiennea, kun huvipuistolaitteen turvavaljaat pettivät yli 10 metrin korkeudessa, uutisoivat brittimediat. 

Maanantai-iltana tapahtuneessa onnettomuudessa kuoli 24-vuotias ranskalaisnainen. Myös 20-vuotias nainen loukkaantui vakavasti, mutta hänen voinnistaan ei ole tiedotettu sen jälkeen, kun tämä kiidätettiin saamaan sairaalahoitoa.

Naiset olivat istuneet keinukarusellissa, jonka istuin hajosi kesken ilmalennon. Joidenkin huhupuheiden mukaan istuin oli irronnut voimakkaan tuulen voimasta.

Pelastusviranomaisten mukaan naisen pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä, ja hänet todettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Paikalle hälytettiin useita hälytysajoneuvoja, jotka keräsivät lukuisten sivullisten kiinnostuksen. Onnettomuus tallentui myös videolle, joka on saanut valtavasti näkyvyyttä eri medioissa. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Viranomaiset pidättivät useita onnettomuuteen liittyen

Brittilähteiden mukaan kyseinen huvipuistolaite otettiin pois käytöstä tutkinnallisista syistä tapahtuneen jälkeen. Viranomaiset pyrkivät nyt selvittämään, mikä aiheutti kuolemaan johtaneen onnettomuuden.

Paikalliset viranomaiset pidättivät neljä epäiltyä onnettomuuden jälkeen. Pidätettyjen joukossa on sekä laitteiden omistajia että niiden käytöstä vastaavia henkilöitä.

Lähteet: Fox News, Daily Mail, Breaking News

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja