Lapsipotilaat saavat Michael Monroen tunteikkaaksi: "On järkyttävän surullista"

Näin Michael Monroe viettää joulua Johanna-vaimonsa kanssa 0:49
Katso videolta, miten Michael Monroe viettää joulua Johanna-vaimonsa kanssa.

Artisti Michael Monroe esiintyy JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa 10. joulukuuta. Muusikon mielestä maailman johtajien ja miljonäärien täytyisi puuttua maailman tilanteeseen. 

Muusikko Michael Monroe, 61, kokee lasten auttamisen elintärkeäksi asiaksi. Hän esiintyy 10. joulukuuta Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa, jossa kuullaan rakkaimpia joululauluja kotimaisten huippuartistien esittäminä, tarinoita lapsipotilaiden elämästä sekä asiaa lasten terveydestä ja elämän merkityksellisyydestä. 

– Lasten auttaminen on kaikista tärkeintä. On etuoikeus ja kunnia olla tässä mukana. Olen ollut kerran aikaisemmin konsertissa mukana ja aina toivonut, että kutsuttaisiin toisenkin kerran, Monroe kertoi MTV Uutisille konsertin mediatilaisuudessa.

– Lapsissa on meidän tulevaisuutemme. Varsinkin syöpälapsien kohdalla on järkyttävän surullista, kun näkee niin pieniä ihmisiä, joilla on rankat sairaudet. 

Monroella on hyvin selkeä näkemys siitä, miten vallitseva maailmantilanne saataisiin kohenemaan.

– Paasaan aina siitä, että maailman johtajat ovat idiootteja: miten voidaan vieläkin rakentaa tuhoaseita ja tuhota planeettaa, joka on jo periaatteessa tuhottu. Miten he voivat olla niin tyhmiä, etteivät välitä tulevaisuudesta ja tulevista sukupolvista? Tapellaan ja soditaan, vaikka pitäisi keskittyä positiivisiin asioihin ja parannuskeinojen löytämiseen. Varmaan syöpäänkin olisi jo löydetty parannuskeino, jos touhu olisi järkevämpää, Monroe sanoi. 

Myöskään miljonäärit ja miljardöörit eivät tee muusikkoon vaikutusta.

– Sitten miljonäärejä, joilla on miljardeja euroja ja dollareita, niin luulisi, että heitä kiinnostaisi nähdä, millainen maailma olisi, jos asiat olisivat paremmin. Kaikki tietävät, että täällä olisi tarpeeksi kaikille. Ei tarvitsisi olla nälänhätää tai kärsimystä, jos asiat vain tehtäisiin oikein. Miten enemmän rahaa heillä on, sitä piheimmiksi ja ahneimmiksi he tulevat, Monroe sanoi. 

Katso videolta, miten Michael Monroe viettää joulua Johanna-vaimonsa kanssa.

Lastenklinikoiden Kummien perinteinen JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti nähdään MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla sunnuntaina 10. joulukuuta klo 19.30–22.

Lue myös:

    Uusimmat