Michael Monroe avautuu rankasta sairauden ja kiusaamisen varjostamasta lapsuudestaan – joutui opettajan silmätikuksi: "Ne lähetti minut lapsipsykiatrille"

3:47
Michael Monroe tekee yhteistyötä paljon toisten artistien kanssa.

Laulajatähti Michael Monroe on joutunut kokemaan lapsuudessaan ikäviä asioita.

Michael Monroeesiintyy lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-konsertissa.

Monroelle lasten ja nuorten auttamisesta on muodostunut jo pitkäaikainen perinne.

– Ilomielellä olen auttamassa. Se on vähintä mitä voin tehdä ja parasta mitä voin omalla näkyvyydelläni ja julkisuudella tehdä on auttaa siellä missä apua tarvitaan, mies kuvailee.

Omat lapsuuden vuodet ovat kuitenkin koetelleet miestä. Monroe kertoo kärsineensä ihosairaudesta, jonka vuoksi hän joutui olemaan kuukausia poissa koulusta.

– Kansakouluaikana minulla oli ihotauti, joka oli todella raskas. Se meni ohitse, mutta jouduin olemaan pitkään poissa koulusta. Tiedän miltä tuntuu olla yksin kotona kipeänä.

Myös kuulo on edelleen heikko pitkistä korvatulehduskierteistä.

– Minulla oli lapsena jatkuvasti korvatulehduksia. Se vaikuttaa kuuloonikin. Korvani puhkaistiin pari vuotta siiten uudelleen tulehduksen takia. Meinasin pökertyä, kun se arpikudos on niin paksu siellä.

"Tämä lapsi on ikäistään älykkäämpi"

Monroe kertoo myös joutuneensa koulussa opettajan silmätikuksi ja kiusaamisen kohteeksi.

– Ne lähetti minun jonnekin lapsipsykiatrille ja innostuin siellä. Aloin puhumaan kuulennoista, koska ne olivat silloin ajankohtaisia. Tiesin kaikkien astronauttien nimet. Sieltä tuli ilmoitus koululle, että lähettäkää se opettaja tänne. Tämä lapsi on ikäistään älykkäämpi. Opettajassa taitaa olla vikaa.

JouluMielelle-konsertissa kuullaan kauneimpia joululauluja tähtiartistien esittäminä. Mukana ovat mm. Waltteri Torikka, Michael Monroe, Arja Koriseva, Laura Närhi, Saara Aalto, Ilta, Jussi Rainio, Krista Siegfrids sekä Smokkimiehet Teemu Roivainen ja Mikael Konttinen.

JouluMielelle-konsertti MTV3-kanavalla sunnuntaina 20:00

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja