Lapsi ei suostunut pulloruokintaan – isä keksi nerokkaan imetysniksin

0:55

Isän nerokas imettämiskikka on noussut netissä hitiksi.

Miksi imetys herättää niin paljon tunteita? Katso vastaus videolta!

Vaikka imettämisen pääasiallinen tarkoitus onkin ruokkia vauva, tarjoaa se myös lapselle lohtua ja läheisyyttä. Tämä läheisyys onkin vain äidin etu, ja joskus isät voivat tuntea siitä kateutta.

Eräs isä kuitenkin keksi loistavan niksin, jolla isä voi saada tämän saman imetyskokemuksen – ja ennen kaikkea saada lapsen syömään, jos äiti ei ole paikalla ja lapsi vierastaa pulloruokintaa.

Pienen tyttären isä Anthony Favors kertoo Facebookissa, että hänen vaimonsa oli töissä ja pieni tyttö piti ruokkia. Lapsi ei kuitenkaan halunnut isää, sillä hän ei pystynyt imettämään.

– Joten huijasin häntä [ja] leikkasin paitaani reiän, isä kertoo.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jakamissaan kuvissa näkyykin, kuinka isä on leikannut rintansa kohdalle reiän ja asettanut siihen lapsen tuttipullon. Näin isäkin onnistuu imettämään!

Lauantaina julkaistu nerokas kikka on kerännyt Facebookissa jo yli sata tuhatta reaktiota ja yli 170 000 jakoa. Monet pitävät keksintöä aivan nerokkaana.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: The bump, Facebook

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.