Lapset joutuivat väistämään kovalla vauhdilla kaahannutta ja tieltä suistunutta autoa Joensuussa? Poliisi pyytää vanhempia ottamaan yhteyttä

Lapset ovat silminnäkijän mukaan joutuneet väistämään kovalla vauhdilla kaahannutta autoa Joensuussa. Poliisi epäilee ajoneuvon kuljettajaa ja sen kyydissä olleita henkilöitä useista rikoksista.

Lauantai-iltana poliisi sai monta ilmoitusta Rantakylän ja Utran alueelta Joensuusta.

Ensimmäisen ilmoituksen mukaan henkilöauto oli peruuttanut päin pysäköityä taksia S-Market Utran parkkialueella ja paennut paikalla. 

Hetkeä myöhemmin poliisi sai tiedon, että Latolankadulla oli tapahtunut pahoinpitely, jossa tekijät olivat poistuneet henkilöautolla.

Pian ilmoitettiin myös, että henkilöauto on ajautunut kovalla vauhdilla ulos tieltä kevyen liikenteen väylällä Ranta-Mutalantien ja Tiirantien välissä rikkoen lauta-aitaa ja törmäten puihin.

Autossa oli useita henkilöitä, jotka poistuivat paikalta ennen poliisin tuloa, mutta heitä tavoitettiin lähistöltä ja otettiin kiinni.

Poliisi epäilee, että kaikissa rikoksissa tekijöinä ovat samat henkilöt. 

Erään silmiinnäkijän mukaan lapsia on mahdollisesti ollut vaarassa ennen ulosajoa. Lapset olivat silminnäkijän mukaan joutuneet väistämään autoa.

Poliisilla ei kuitenkaan ole heidän yhteystietojaan ja vanhempia pyydetäänkin puhuttamaan tapahtuma-aikana tapahtumapaikan läheisyydessä mahdollisesti olleita lapsia. Yhteydenotot poliisille tutkijan puhelinnumeroon 0295 456 461 tai toissijaisesti vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat