Mainos

Lappi-puisto paljastui huijaukseksi Britanniassa - katso kuvat

Sadat lapsiperheet ovat joutuneet pettymään Lappi-aiheisen teemapuiston puitteisiin Britanniassa.

Näyttävästi toimintaansa mainostanut puisto lupaa kävijöilleen idyllisen reissun "talven ihmemaahan". Lapland New Forest -puisto sanoo tarjoavansa 25 punnan eli noin 30 euron pääsymaksua vastaan tapaamisen joulupukin ja tonttujen kanssa sekä muuta jouluista aktiviteettia koko perheelle.

Totuus on kuitenkin toinen. Keskellä mutaista tonttia kohoaa muutama parakki. Sinne tänne on isketty muutama kuusi sekä muita vaatimattomia joululavasteita.

Asiasta kertovan Daily Mail -lehden mukaan raivostuneet vanhemmat ovat pahoinpidelleet pukin ja tontut, kun näiden luokse kiertävä jono on ollut pahimmillaan yli tuntien mittainen. Lisäksi näyttelijät eivät ole eläytyneet rooliinsa aivan niin tunteella, kuin kalliin pääsylipun maksaneet vanhemmat olisivat toivoneet.

- Yritimme lapseni kanssa päästä joulupukin luolaan. Joulupukki oli kuitenkin ovensuulla tupakalla. Hän yritti vielä kääntyä ympäri, jottei tyttäreni näkisi sauhuttelua, mutta se oli jo liian myöhäistä. Koko puisto oli hirveä, kertoo Claire Harnett kokemuksistaan lehdelle.

Nakkisämpylät jouluinen herkku?

Pitkiäkin matkoja puistoon tullet perheet odottivat myös luvattuja "jouluisia Lapin herkkuja". Toisin kuitenkin kävi. Puistossa oli ainoastaan yksi nakkikioski.

Puisto on kirvoittanut viranomaisille yli 1300 valitusta, muun muassa hämäristä hinnoitteluperusteista. Kalliin pääsylipun lisäksi kävijöiden pitää mm. maksaa 10 puntaa, mikäli haluavat ottaa joulupukin sylissä istuvista lapsistaan kuvan.

Lisäksi eläinsuojeluviranomaiset ovat huolestuneet puiston eläinten kohtelusta, kertoo Daily Echo -lehti.

Vanhempien mukaan puisto on mainostanut toimintaansa harhaanjohtavasti internetsivuillaan. New Forestin Lappi-puiston sivut ovat nyt salaperäisesti kadonneet netistä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.