Bernie Sandersin lapaset varastivat shown Bidenin virkaanastujaisissa – "Tiedän jotain kylmästä säästä" – some löysi muoti-ilmiöksi nousseille tumpuille tekijänkin

0:28
Video: Bernie Sandersin lämpimistä lapasista tuli heti hitti!

Yhdysvaltain presidentin virkaanastujaispäivä on maan poliittiselle johdolle myös tilaisuus pukeutua hienoihin muotisuunnittelijoiden asusteisiin. Tällä kertaa sekä koronapandemian rajoitteet että hyytävä sää asettivat rajoitteensa keikailulle. Otsikoihin pääsivätkin harmaapäisen miehen lapaset.

Presidenttikisassa itsekin pitkään mukana ollut senaattori Bernie Sanders keräsi etenkin sosiaalisen median huomion asullaan presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa keskiviikkona. Sanders istui napakasti tuolillaan paksussa talvitakissa värikkäät lapaset vilkkuen.

– Vermontissa tapaamme pukeutua lämpimästi, sillä tiedämme jotain kylmästä säästä, Sanders murjaisi.

– Emmekä ole niin huolissamme tyylikkyydestä tai muodikkuudesta. Haluamme pysyä lämpiminä. Ja niin tein tänään, hän jatkoi CBS-kanavan haastattelussa.

Kun lapasista tuli somessa nopeasti trendi, ilmoittautui niille myös tekijä.

– Tein Bernien lapaset hänelle lahjaksi pari vuotta sitten. Ne on tehty käytetyistä villapaidoista ja vuorattu kierrätyspulloista tehdyllä fleecekankaalla, Jen Ellis kertoi Twitterissä.

Lapasille oli Washingtonissa todellakin tarve, sillä vaikka lämpötila pysytteli virkaanastujaisten aikana noin viidessä celsiusasteessa, rapsakka tuuli sai sään tuntumaan huomattavasti viileämmältä, noin nollakeliltä.

Vain Barack Obaman virkaanastujaisissa vuonna 2009 on viime vuosikymmeninä ollut kylmempää. Tuulisempaa on virkaanastujaispäivänä ollut viimeksi, kun Ronald Reagan vannoi virkavalansa toistamiseen vuonna 1985.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja