Mainos

Laiskuuden huiput? Näistäkin asioista on maksettu

Kuinka paljon olisit valmis maksamaan siitä, että joku vaihtaisi televisiokanavaa puolestasi?

Buzzfeed-sivusto selvitti lukijoiltaan, mitkä ovat laiskimmiksi luokiteltavia asioita, joista ihmiset ovat maksaneet tai mistä heille on maksettu.

Vain yksien tikkujen tähden

"Halusin mozzarellatikkuja ajellessani ystäväni kanssa, mutta kun pääsimme paikan päälle, emme jaksaneet mennä sisälle. Soitimme kotiinkuljetuksen ja kun he kysyivät, minne tilaus toimitetaan, kerroimme, että olimme parkkipaikalle ja kehotimme katsomaan ikkunasta väläyttäessämme ajovaloja. Me kyllä annoimme tippiä kuskille, joka tuli ulos."

Uber-lyhyt matka

"Ystäväni soitti kerran Uberin kuljettamaan meidät puolen korttelin päähän, jossa hänen autonsa oli parkissa, sillä olimme liian laiskoja kävelläksemme."

Laiskin veli ikinä?

"Veljeni maksoi minulle kerran, jotta vaihtaisin kanavaa televisiosta. Hänellä oli kaukosäädin kädessään."

Toinen vaihtoehto

"Kaukosäädin oli noin 30 sentin päässä, joten latasin puhelimeeni kolme dollaria maksavan sovelluksen vaihtaakseni kanavaa."

Kallein limu ikinä

"Makasin krapulassa sängyssäni ja takuuvarma parantajani on Sprite. Minimitilaus on 15 dollaria, joten tilasin 15 dollarin edestä Spritea paikallisesta pizzeriasta. Lisäsin viestiin, että antaisin tippiä ylimääräiset 20 dollaria, jos kuski tulisi sisään ja toisi tilauksen makuuhuoneeseeni. Hän toi."

Rikkaita ystäviä

"Paras ystäväni maksoi minulle kerran, jotta ottaisin hänen kenkänsä pois, kun hän oli humalassa. Olin keittiössä ja löysin hänet makaamasta lattialla heilutellen setelinippua edessäni. Ne olivat helpoimmat 50 puntaa, jotka olen ikinä tienannut."

Unelias leffafani

"Kerran makasin sängyssäni ja halusin katsoa erään tietyn elokuvan. Elokuva oli kuitenkin alakerrassa, joten maksoin 14 dollaria ostaakseni sen iTunesista sen sijaan, että olisin noussut sängystä."

Kulmakaupan kingi

"Asuin ennen erään kulmakaupan yläpuolella, ja tutustuin henkilökuntaan. Jos tarvitsin jotain, mutta en jaksanut mennä kauppaan, soitin heille ja roikotin käteisellä täytetyn korin olohuoneeni ikkunasta tehdäkseni vaihdon."

Kallis pizza

"Veljeni oli minulle velkaa 400 puntaa. Eräänä päivänä halusin pizzaa todella paljon, joten annoin hänen velkansa anteeksi siitä hyvästä, että hän haki minulle pizzaa. Olen edelleen sitä mieltä, että se oli sen arvoista."

Entä jos töissä laiskottaa? Näin voit esittää tekeväsi töitä:

1:02

Lähde: Buzzfeed

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.