Mainos

Laihdutussovellus menee luihin ja ytimiin: Kertoo käyttäjälle sopivan ravinnon DNA:n perusteella

Laihdutussovellus määrittelee käyttäjälleen sopivan ruokavalion ja liikunnan DNA-testin perusteella.

Laihdutussovellus Lose It on ottanut käyttöön uuden ominaisuuden, joka suunnittelee painonpudotusohjelman käyttäjän DNA:n perustella.

Palvelun käyttäminen tosin vaatii noin 190 dollaria maksavan pakkauksen tilaamisen, jonka avulla asiakas ottaa itsestään DNA-näytteen ja lähettää sen käsiteltäväksi yksityiselle genomiikkayritykselle Helixille. Noin kahden kuukauden kuluessa Helix lähettää testin tulokset Lose It -sovellukseen.

Sovellus tutkii Lose It -käyttäjien ruokailutottumukset heidän ruokapäiväkirjaan tekemiensä kirjausten perusteella ja antaa uusia suosituksia ruokavalioon niiden perusteella.

DNA-testi antaakin tietoja elimistön toiminnasta ruokavalioon ja liikuntaan liittyen. Testi selvittää käyttäjän aineenvaihdunnan toiminnan ja osaa kertoa, jos tietyt ruoka-aineet kuten maitotuotteet tai gluteeni eivät sovi elimistölle.

Sovellus osaa kertoa myös, tarvitseeko käyttäjä lisää vai vähemmän liikuntaa. Kunhan sovellus kehittyy lisää, osaa se kertoa käyttäjälle yhä enemmän elimistön toiminnasta ja sopivimmasta tavasta pudottaa painoa.

Lähde: Engadget


***

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.