Laihduttaja-Pekka: Minusta taisi tulla "tilastotappio"

Studio55.fissä seurataan kevään ajan yhteensä kymmenen yli viisikymppisen laihdutusurakkaa. Pekka Ihalainen kertoo nyt päiväkirjassaan kokemuksiaan laihdutustaipaleen viimeiseltä kuukaudelta.

Tervehdys taas, ja taas on tulossa meille kevennyksen mestareille uusi "miina" tai paremminkin houkutus, kun juhlimme kaikki äitejä, kahvipöytien antimien parissa. No, onneksi Keventäjillä on loistavat ohjeet herkuista, joita voimme nauttia huoletta. Minulla on vielä toinenkin haaste, kun olen sattumoisin syntynyt 13.5 äitienpäivänä, ja taas se sattuu kohdakkain.

Nyt minun kohdallani täytyy laulaa Eppujen sanoilla, "älä s….na kone hyydy", vaikka se ei taida enää toimia. Minä taidan olla ns. tilastotappio, ainakin tässä juoksussa jossa kevennämme itseämme.

Olen joutunut käymään viime aikoina lääkärissä ja erilaisissa kokeissa, en suinkaan kevennyksen takia, vaan aivan eri syystä. Jos ja kun taitaa käydä niin, että joudun heittämään "pyyhkeen kehään", toivon muille onnea kevennyksessä. Minusta tämä on mitä mahtavin ohjelma ja mahdollisuus päästä eroon ylimääräisestä painosta ja saada tilalle upeat uudet elämäntavat.

Toivon, että minulla on jatkossa mahdollisuus aloittaa uudestaan keventäjien ohjelma ja löytää sen avulla se Pekka joka on ollut kateissa liian monta vuotta. Hyvä ja helppo ohjelma palkitsee, tässä ei ole kuin voittajia!

Hyvää ja kevyttä kesää kaikille.

Pekka Ihalainen

Lue myös Pekan aiempia kertomuksia laihduttamisesta:

Lue myös:

    Uusimmat