Lähteet kertovat: huippumalli Gisele Bündchen ja NFL-legenda Tom Brady ovat eroamassa

1:01
NFL-tähti Antonio Brown sekoili pelissä – Buccaneers-luotsi antoi pelaajalle potkut, Tom Brady harmissaan

Lähteiden mukaan Gisele Bündchen ja Tom Brady suunnittelevat aktiivisesti avioeroa.

Huippumalli Gisele Bündchen ja Tampa Bay Buccaneers -joukkueen pelinrakentaja Tom Brady suunnittelevat lähteiden mukaan avioeroa, kertoo CNN. Lähteet kertovat, että pari olisi elänyt erillään viimeisten viikkojen ajan ja että kumpikin heistä olisi palkannut juristit "tutkiakseen vaihtoehtojaan" avioliittonsa suhteen. 

Bündchenin ja Bradyn avioliiton ongelmista on huhuttu jo jonkin aikaa. Kaksikko meni naimisiin vuonna 2009 ja heillä on kaksi yhteistä lasta: 12-vuotias Benjamin sekä 9-vuotias Vivian. Lisäksi Bradylla on 15-vuotias lapsi Jack entisen puolisonsa Bridget Moynahanin kanssa.

Page Sixin mukaan Bündchenilla ja Bradylla olisi ollut iso riita, jonka myötä he olisivat valmiita tahoillaan päättämään avioliittonsa. Lähteet kertovat, että Bündchen olisi varsin pahoillaan siitä, että Brady, joka eläköityi jo kertaalleen NFL-uraltaan tämän vuoden helmikuussa, pyörsikin päätöksensä ja jatkaa yhä uraansa pelaajana. Avioeron syynä huhutaan olevan se, ettei Brady näin ollen Bündchenin mukaan priorisoisi perhettään. 

Lähteet kertovat niin ikään, että Bündchen ja Brady valmistautuisivat jakamaan valtavan miljoonaomaisuutensa, johon lukeutuu muun muassa noin 26 miljoonan euron arvosta asuntoja, johon sisältyy esimerkiksi heidän tuorein hankintansa: 17 miljoonan euron arvoinen talo Indian Creek Islandilla Miamissa. 

Vaikka lähteiden mukaan avioero on vahvasti suunnitteilla, eivät Bündchen tai Brady, joilla kummallakin on miljoonia seuraajia sosiaalisessa mediassa, ole poistaneet tileiltään yhteiskuvia tai otoksia toisistaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja