Lahjontaskandaali syvenee – Täydelliset naiset -tähti saattaa välttää vankilatuomion

Felicity Huffman tunnusti syyllisyytensä USA:n yliopistoskandaalissa 2:04
Felicity Huffman myönsi syyllisyytensä lahjontaskandaalissa

Felicity Huffmanin tuomio yliopistolahjontaskandaalissa saattaa jäädä kotiarestin tasolle. 

Hollywoodissa sekä yhdysvaltalaisessa yliopistomaailmassa on kohissut viime aikoina, kun ilmi tuli useiden varakkaiden vanhempien harrastaneen lahjontaa sekä väärentäneen lastensa testituloksia saadakseen jälkikasvunsa hyviin yliopistoihin. 

Rikoksista syytettyjen vanhempien joukossa ovat muun muassa näyttelijät Lori Loughlin sekä Felicity HuffmanToisin kuin aiemmin uutisoitiin, saattaa olla että Huffman välttyy tapauksessa vankilatuomiolta. 

Syyttäjät aikoivat hakea Täydelliset naiset -ohjelmasta tunnetuksi tulleelle Huffmanille neljästä kymmeneen kuukautta kestävän vankilatuomion osuudestaan petosvyyhtiin. Tällä hetkellä kuitenkin näyttää siltä, että Huffman saattaa välttyä tyystin vankilaan joutumiselta. 

Huffmanin tuomio saattaa lieventyä näyttelijän myönnettyä syyllisyytensä sekä osoitettua katumuksensa. Hänellä ei myöskään ole aiempaa rikosrekisteriä ja hän maksoi itse suhteellisen pienen lahjuksen saadakseen tyttärensä yliopistoon. 

Syyttäjien mukaan Huffman maksoi 15 000 dollaria saadakseen tyttärelleen paremmat SAT-testitulokset. Loughlinin syytetään käyttäneen jopa 500 000 dollaria huijaukseen. 

Mikäli Huffman ei joudu vankilaan, hän todennäköisesti saisi nilkkaansa valvontapannan ja kärsisi tuomionsa kotiarestissa. 

Suuremman summan maksanut Loughlin voi sen sijaan saada aviomiehensä Mossimo Giannullin kanssa jopa 40 vuoden vankilatuomion. 

Lue myös:

    Uusimmat